Va fi seria Galaxy S23 acreditată ca telefoane de gaming?

294
Seria Galaxy S23
Sursa foto: notebookcheck.net

Seria Galaxy S23 cuprinde unele din cele mai așteptate telefoane din 2023. Predecesorul său, Samsung Galaxy S22 și fratele său mai mare, Samsung Galaxy S22 Ultra, au fost considerate pe scară largă drept unele dintre cele mai bune telefoane pe care le puteai cumpăra. Noul Snapdragon 8 Gen 2 ar putea face din seria Samsung Galaxy S23 telefoane de gaming foarte performante.

Acum apar indicii care sugerează că noul flagship al Samsung ar putea fi o provocare, nu doar pentru cel mai bun telefon Android, ci și pentru cel mai bun telefon de gaming. Snapdragon 8 Gen 2 recent lansat va ocupa loc în noile dispozitive Samsung, aducând împreună o serie de acreditări pentru jocuri, potrivit site-ului T3.

Seria Galaxy S23 posibil acreditată ca telefoane de gaming

Noul procesor are o serie de caracteristici centrate pe jocuri, cum ar fi ray tracing îmbunătățit, randare mai rapidă pentru o grafică îmbunătățită și performanță generală mai rapidă a procesorului. Acesta marchează o nouă eră pentru tehnologia de procesare a Qualcomm, succedând lui Snapdragon 8 Plus Gen 1 care a apărut înaintea sa.

Totuși, Samsung nu a fost anunțat de Qualcomm ca fiind unul dintre producătorii care vor folosi noul procesor. Dar asta nu înseamnă că nu o va face. Ca parte a evenimentului de lansare din Hawaii, Qualcomm a anunțat că Samsung este partenerul oficial pentru Snapdragon Pro Series. Aceasta este o serie de turnee competitive de e-sport găzduite de Qualcomm.

În tweetul lor de anunț, Snapdragon a spus: „ICYMI, Samsung este acum partenerul oficial de prezentare al seriei Snapdragon Pro. Nu există o combinație mai bună decât Snapdragon Elite Gaming și smartphone-urile emblematice Samsung și suntem atât de încântați să îl experimentați.” Mai târziu anunțul a fost retweetat de Samsung, care a spus: „Pregătește-te să joci la un nivel cu totul nou”.

ICYMI, In case you missed it – În caz că ai pierdut asta. Este un hashtag popular pe Twitter unde a avut atractivitate datorită limitei anterioare de 140 de caractere. Este prezent în toate tipurile de rețele de socializare și frecvent în mass-media tradițională.

Speculațiile despre Snapdragon 8 Gen 2 sunt peste tot pe internet. Cunoscutul leaker, Ice Universe, a împărtășit un test efectuat pe Geekbench pentru o variantă europeană Samsung Galaxy S23. Am văzut acolo că seria Galaxy S23 folosește Snapdragon 8 Gen 2. Și, nu numai că aceasta primește noul procesor Qualcomm, dar Ice menționează că aceasta este o versiune mai performantă care va fi exclusivă pentru Samsung.