Seria Galaxy S23 este de azi la vânzare la nivel global

324
lansare globală seria Galaxy S23
Sursă foto: via Samsung Global newsroom

Samsung Electronics a anunțat astăzi disponibilitatea globală a smartphone-urilor sale din seria Galaxy S23 în urma unor rezultate impresionante la precomandă. Precomenzile pentru seria Galaxy S22 de anul precedent au fost deja un mare succes, cu cifre mai mult decât duble față de seria Galaxy S21 în prima săptămână. Anul acesta, rezultatele precomenzilor au fost chiar mai mari decât cele ale seriei Galaxy S22, 60% dintre consumatori optând pentru cel mai premium Galaxy S23 Ultra.

„Numerele precomenzilor din acest an reflectă încrederea puternică a clienților noștri în marca noastră. De asemenea, demonstrează modul în care angajamentul nostru față de inovație și durabilitate revoluționară continuă să rezoneze în rândul consumatorilor.” A spus TM Roh, Președinte și Șef al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom.

Seria Galaxy S23 la vânzare în 55 de țări din întreaga lume

Condusă de Galaxy S23 Ultra cu noul său senzor Adaptive Pixel de 200MP și emblematicul S Pen încorporat, seria Galaxy S23  – care include și Galaxy S23+ și Galaxy S23  – reprezintă o nouă eră a experienței de telefon premium de la Samsung. Seria Galaxy S23 dispune de camere epice care oferă utilizatorilor mai multă libertate de a-și explora creativitatea. Telefoanele vin cu cea mai rapidă grafică mobilă din lume datorită platformei mobile Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy. Toate cele trei modele au un design care promovează angajamentele companiei în materie de sustenabilitate. Mai multe componente au realizate folosind materiale reciclate decât în ​​orice alt smartphone Samsung Galaxy.

Noua serie Samsung vine cu un nou nivel de securitate mobile: Samsung Message Guard. Acest instrument puternic de sandboxing protejează preventiv împotriva atacurilor de exploatare fără clic. Acesta este un nou tip de atac cibernetic în care doar primirea unei imagini poate compromite un dispozitiv – chiar și fără interacțiunea utilizatorului. Samsung Message Guard acționează ca o carantină virtuală, captând imagini dăunătoare și asigurându-vă că primiți imagini sigure.

Colonial Pipeline Ransomware Attack din 2021 este considerat cel mai devastator atac cibernetic din lume. A avut loc asupra infrastructurii petroliere din SUA. Deși Colonial Pipeline a lucrat cu FBI, a plătit răscumpărarea de 4,4 milioane USD.

Începând din 17 februarie 2023 cele trei modele din seria Galaxy S23 sunt disponibile pe scară largă la nivel global. Le găsiți la vânzare operatorii mobili, retaileri și pe Samsung.com. Telefoanele sunt disponibile în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender. Dispozitivele sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de culori unice, exclusive online, disponibile numai la samsung.com. Galaxy S23 Ultra este disponibil în culorile Graphit, Lime, Sky Blue și Red. Disponibilitatea culorilor și opțiunilor exclusive online poate varia în funcție de piață. Galaxy S23 și S23+ au două culori exclusive online, Grafit și Var.

Pentru alte informații despre seria Galaxy S23, vizitați: www.samsungmobilepress.com / news.samsung.com/global sau www.samsung.com/global/galaxy/.