Seria Galaxy S23 se vinde foarte bine, Ultra cel mai bine vândut

245
Seria galaxy S23 vanzari
Sursă foto: via Three

După ce vânzările seriei Galaxy S22 au fost oarecum dezamăgitoare, acum seria Galaxy S23 face furori pe toate piețele. Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra sunt considerate pe scară largă un succes și au primit recenzii extrem de pozitive. Acest succes s-a tradus și în vânzări mai bune în comparație cu seria Galaxy S22 și cu o marjă semnificativă, cel puțin conform unei noi informații.

Potrivit datelor de la Hana Securities, o firmă de consultanță financiară, vânzările cumulate ale seriei Galaxy S23 în ultimele opt luni au ajuns la aproape 23 de milioane de unități. Mai exact 22,89 milioane de bucăți la data publicării acestui studiu de piață. Astfel vânzările telefoanelor din seria Galaxy S23 eclipsează vânzările seriei Galaxy S22 cu o marjă uriașă.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Potrivit SamMobile, Hana Securities a defalcat această cifră pentru fiecare model în parte. Galaxy S23 a fost vândut în 8,09 milioane de unități, în timp ce Galaxy S23+ în 4,11 milioane de unități. Vânzările celui mai costisitor model din serie, Samsung Galaxy S23 Ultra, au ajuns la 10,69 milioane de unități. În total, vânzările seriei Galaxy S23 au depășit vânzările seriei Galaxy S22 cu 22% în perioada de opt luni.

Vânzări foarte mari pentru seria Galaxy S23, mai mici pentru pliabile

Indiferent din ce parte am privi este un adevărat tur de forță privind vânzările din seria Galaxy S23. Nu trebuie să uităm că piața încă nu și-a revenit total, iar creșterea economică este fragilă pe multe piețe în acest moment din diferite cauze. În multe țări oamenii sunt preocupați de traiul zilnic și mai puțin pentru investiții personale. Cu toate acestea, Samsung vrea să vândă aproximativ 26 de milioane de telefoane din seria Galaxy S23 în acest an. Cum sezonului cumpărăturilor de sărbători este destul de aproape și mai sunt două luni din acest an, s-ar putea să nu fie o cifră greu de atins.

Samsung a dorit să îmbunătățească și vânzările dispozitivelor sale pliabile cu Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Cu toate acestea, nu pare că socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg. Potrivit aceluiași studiu de piață, vânzările de Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 au ajuns la 3,51 milioane de unități. Din această cifră lui Galaxy Z Flip 5 îi  revine 2,26 milioane și 1,25 milioane pentru Galaxy Z Fold 5.

Aceasta este o scădere ușoară în comparație cu Galaxy Z Flip 4 (2,28 milioane) și Galaxy Z Fold 4 (1,35 milioane). Precedentele pliabile au avut o cifră de vânzări cumulată de 3,63 milioane de unități în aceeași perioadă. În timp ce vânzările pliabilelor Samsung au fost mari imediat după lansare în acest an, se pare că a existat o stagnare după aceea.