Seria Galaxy S24 primește actualizarea de securitate din martie 2024

189
Seria Galaxy S24 primeste actualizare de securitate din martie 2024
Sursa foto: sammyfans.com

Deja luna martie 2024 a început și era timpul ca Samsung să lanseze actualizarea de securitate din această lună pentru dispozitivele compatibile. Seria Galaxy S24 este prima care primește actualizarea de securitate din martie 2024. În prezent, actualizarea pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra este live în Europa, Statele Unite și Canada. Ca de obicei Samsung va extinde actualizarea pe mai multe piețe în zilele următoare.

Telefoanele inteligente Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra primesc actualizarea de securitate din martie 2024 cu versiunile de firmware S921BXXS1AXBG, S926BXXS1AXBG și, respectiv, S928BXXS1AXBG. Au existat multe erori după ce seria Galaxy S24 a fost lansată și sperăm că Samsung le-a remediat pe cele majore cu această actualizare. Vă reamintim că Samsung a lansat deja o actualizare pentru această serie, dar nu a inclus o nouă actualizare de securitate.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung nu a precizat nimic în mod explicit în jurnalul de modificări, potrivit SammyFans. Menționează remedieri de erori generice și îmbunătățiri ale performanței și spune că ar putea include funcții noi. Dimensiunea actualizării este de aproximativ 441MB, dar nu ne așteptăm la nicio funcție nouă cu această actualizare.

Patch-ul de securitate din martie 2024 îmbunătățește securitatea și stabilitatea sistemului pentru a îmbunătăți performanța generală. De asemenea, optimizează stabilitatea pentru a vă oferi funcționalitate neîntreruptă și fără întreruperi pe dispozitive.

Securitatea este o prioritate de top pentru producătorii de telefoane. Asigurați-vă că toate actualizările de securitate sunt instalate! Majoritatea programelor malware care afectează dispozitivele mobile se bazează pe software învechit și neprotejat.

Ca de obicei trebuie să primiți o notificare când actualizarea este disponibilă. Poate veni mai repede sau puțin mai târziu, dar este pe drum. De asemenea, puteți verifica singur dacă actualizarea a ajuns cumva pe telefon navigând la aplicația Setări -> Actualizare software și, dacă este disponibilă, apăsați Descărcare și Instalare. Dacă ați primit actualizarea, instalați-o pentru ca telefonul să fie în siguranță.