Seria Galaxy S24: memorie, culori și sticla Gorilla Glass Armor

177
Seria Galaxy S24 ar putea include sticla Gorilla Glass Armor
Sursa foto: via androidauthority.com

Încă mai aflăm unele detalii despre viitoarea sere emblematică Galaxy S24. Acum au apărut configurațiile de RAM și stocare ale fiecărui model, culorile și o caracteristică importantă pentru display. Se pare că seria Galaxy S24 vor avea sticla Corning Gorilla Glass Armor pentru protecția ecranului. Modelele din seria Galaxy S23 au pentru ecran protecție Gorilla Glass Victus 2.

Anterior am aflat că ecranul Dynamic AMOLED 2x de pe Galaxy S24 Ultra va avea o luminozitate maximă de 2.600 niți. Telefonul va dispune și de procesorul Snapdragon 8 Gen 3 la nivel global. De asemenea, se spune că Samsung folosește un sistem de răcire cu cameră de vapori mai mare în S24 Ultra care menține cipul de 1,9 ori mai rece decât predecesorul său.

Galaxy S24 Ultra va avea un design mult mai dur, datorită cadrului din titan și datorită acestei versiuni Armor Gorilla Glass. Potrivit lui Ahmed Qwaider, Galaxy S24 Ultra va avea un cadru din titan care face corpul telefonului cu 56% mai puternic decât Armor Aluminium, care a fost folosit în Galaxy S22 Ultra și Galaxy S23 Ultra. Din informațiile de până acum se pare că Galaxy S24 și Galaxy S24+ nu vor avea cadru din titan.

Seria Galaxy S24 va fi una dintre cele mai mari lansări de telefoane mobile din 2024. Mai avem câteva săptămâni până la lansare și din cea mai recentă scurgere de informații, via AndroidAuthority, am aflat toate variantele de memorie RAM și stocare din seria Galaxy S24.

Arsène Lupin este un personaj literar fictiv, un hoț gentleman, creat de scriitorul francez Maurice Leblanc. Maurice Leblanc s-a bucurat de aceeași popularitate în țările francofone ca Sir Arthur Conan Doyle în țările anglofone.

Leakerul Arsène Lupin a distribuit o listă cu variantele de memorie RAM și de stocare din seria Galaxy S24, alături de culorile pentru fiecare dispozitiv. Conform acestei scurgeri, seria Galaxy S24 va veni în următoarele configurații:

Samsung Galaxy S24:

  • 8GB RAM și 128GB stocare / gri, negru, violet și galben
  • 8GB RAM și 256GB stocare / gri, negru, violet și galben

Samsung Galaxy S24+:

  • 12GB RAM și 256GB stocare / gri, negru, violet și galben
  • 1GB RAM și 512GB spațiu de stocare / gri, negru, violet și galben

Samsung Galaxy S24 Ultra:

  • 12GB RAM și 25GB spațiu de stocare / gri, negru, violet și galben
  • 12GB RAM și 512 GB spațiu de stocare / gri, negru, violet și galben
  • 12GB RAM și 1TB memorie / gri, negru, violet și galben

Rețineți că aceste culori vor fi disponibile la lansare. De asemenea, Samsung are de obicei câteva culori exclusive disponibile pe Samsung.com, adesea pentru smartphone-ul Ultra.