Seria Galaxy S24 a intrat în producție, lansarea în ianuarie 2024

230
seria Galaxy S24
Sursa foto: via notebookcheck.net

Chiar dacă au mai fost zvonuri anterioare în acest sens, o lansare în ianuarie 2024 pentru seria Galaxy S24 pare din ce în ce mai probabilă. Deși nu avem încă o dată concretă, experții din domeniu susțin că Samsung vrea să lanseze noile flagship-uri cu câteva săptămâni mai devreme decât seria Galaxy S23. Cunoscutul tipster Ice Universe tocmai a pus benzină pe foc în această privință.

Ice Universe, dar și alte surse, susțin că Galaxy S24, Galaxy S24+ și Samsung Galaxy S24 Ultra vor deveni oficiale în a doua jumătate a lunii ianuarie a anului viitor. Samsung nu a avut o dată fixă de lansare în ultimii ani pentru seria Galaxy Sx. Seria Galaxy S23 a debutat pe 1 februarie, în timp ce Galaxy S22 a devenit oficială pe 9 februarie. Galaxy S21 de mai înainte a fi prezentată pe 14 ianuarie. Cele trei linii precedente — Galaxy S9, Galaxy S10 și Galaxy S20 — au sosit toate în februarie. Deci, o lansare în ianuarie 2024 pentru seria Galaxy S24 nu va fi o surpriză uriașă.

Seria Galaxy S24 a intrat în producție

Compania și-a dezvăluit și modelele pliabile din 2023 mai devreme decât cele din 2022. Se pare că Samsung va face același lucru cu seria Galaxy S24. Principalul motiv pentru această devansare este programul de producție al companiei coreene, potrivit AndroidHeadlines. Viitoarele telefoane emblematice au intrat deja în producție, cu aproape o lună înainte de seria Galaxy S23. O producție timpurie înseamnă și o lansare timpurie.

În ceea ce privește data exactă, am putea vedea fizic pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra pe 17 sau 24 ianuarie 2024. Este o presupunere calculată bazată pe zvonurile și istoria evenimentelor majore ale companiei pentru Galaxy Unpacked. Aceste evenimente au loc de obicei miercurea. Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 au debutat într-o miercuri, la fel și Galaxy S23.

Numele miercuri vine din latinescul dies Mercurii „ziua lui Mercur”. Numele datează de la sfârșitul secolului al II-lea / începutul secolului al III-lea. În mitologia romană Mercur este un zeul comerțului, al comunicării și norocului.

Unele informații au sugerat chiar o lansare la începutul lunii ianuarie 2024. În acest caz, evenimentul ar putea să cadă pe 10 ianuarie. Ei bine, niciuna din aceste posibile date de lansare nu a fost confirmată de Samsung, sunt pure speculații momentan. Cu valul tot mai mare de informații despre seria Galaxy S24, ar trebui să primim în curând și informații despre data lansării.

La fel ca în ultimii ani, Samsung va lansa trei modele în seria Galaxy S24. Cu toate acestea, doar modelul Ultra poate fi livrat cu procesor Snapdragon 8 Gen 3 la nivel global. Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor avea și cipul Exynos 2400 al companiei pe unele piețe, inclusiv în Europa. Sperăm că Samsung și-a remediat problemele cu Exynos, dacă nu această mișcare s-ar putea dovedi costisitoare.