Seria Galaxy S24 va veni cu mai mult RAM și stocare decât seria S23

268
Seria Galaxy S24 pentru a oferi mai mult RAM
Sursa foto: androidheadlines.com

Actuala serie Galaxy S23 are o cantitate suficientă de memorie, RAM și stocare (până la 1TB), dar sunt destui care vor mai multă. Acum, a apărut o nouă o informație, care dacă se va adeveri, va bucura mulți fani Samsung: seria Galaxy S24 va oferi mai multă memorie RAM și spațiu de stocare decât actuala Galaxy S23. Această informație vine de la Tarun Vats, un tipster care a distribuit-o pe Twitter.

Informatorul susține că Galaxy S24 și S24+ vor oferi 12GB de RAM. Aceasta este o îmbunătățire față de 8GB de RAM oferită de modelele de generație actuală Galaxy S23 și Galaxy S23+. Samsung a rămas cu 8GB de RAM în modelele sale de bază și „Plus” de ceva timp. El susține, de asemenea, că ambele smartphone-uri vor veni cu mai mult spațiu de stocare. Modelele de bază din generația actuală oferă 128 GB de stocare. Tot pe baza informațiilor pe care acest tipster le-a împărtășit, Galaxy S24 și S24+ vor oferi 256GB de spațiu de stocare în modelele lor de bază.

Seria Galaxy S24 cu RAM LPDDR5X și stocare flash UFS 4.0

Bine, bine, dar cum rămâne cu Galaxy S24 Ultra? Ei bine, Tarun Vats spune că Samsung va folosi până la 16GB de memorie RAM pentru șeful seriei Galaxy S24. Aceasta este o îmbunătățire față de cei 12GB de RAM pe care modelul „Ultra” din generația actuală îi oferă. Și modelul precedent Galaxy S22 Ultra are tot 12GB RAM. Totuși, Tarun nu a spus nimic despre capacitatea de stocare.

Rețineți că toate modelele din seria Galaxy S24 vor utiliza RAM LPDDR5X și stocare flash UFS 4.0. Ei bine, aproape toate modelele Galaxy S23 o fac, cu excepția modelului de bază Galaxy S23, unitatea de stocare de 128GB. Deci cu seria Galaxy S24 vom avea memorie pe toate cele trei telefoane cât nu putem folosi.

AndroidHeadlines este un site fondat în 2010. Are sediul în Los Angeles. Este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produse Android precum telefoane, tablete și alte dispozitive Android.

Seria Galaxy S24 va fi lansată în primul trimestru din 2024, potrivit AndroidHeadlines. Deci, mai este mult de parcurs până atunci, iar multe lucruri se mai pot schimba. De asemenea, vor mai apărea și alte zvonuri despre cele trei modele, dar ce este sigur încă de acum este că procesorul Snapdragon 8 Gen 3 va fi la bord. Nu credem că Samsung va reuși să revitalizeze procesorul său Exynos până atunci, chiar dacă sunt unele zvonuri în acest sens.

Seria Galaxy S23 s-a dovedit a fi destul de reușită pentru Samsung, cel puțin până acum. Toate modelele Galaxy S23 vin cu Snapdragon 8 Gen 2. Rămâne de văzut ce se va schimba cu seria Galaxy S24. Cu toate acestea, nu credem într-o schimbare notabilă de design, chiar dacă unii fani așteaptă și acest lucru.