Seria Galaxy S24 ar putea avea în total șapte culori

194
Galaxy S24 ar putea avea in total sapte culori
Sursa foto: androidpolice.com

Informațiile despre seria Galaxy S24 nu se temperează nici acum la sfârșit de an. Au fost anterior informații că Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor fi lansate în Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet și Amber Yellow. Acum am aflat de opțiuni suplimentare de culoare pentru S24 și S24+, inclusiv verde pastel, portocaliu cupru și albastru intens. Unele sunt probabil exclusive pentru magazinul online Samsung.

Opțiunile de culoare diferite pot fi exclusiv pentru anumite companii de telefonie mobilă sau vânzători. De asemenea, disponibilitatea acestor culori poate varia în funcție de regiune. Va trebui să așteptăm ca seria să fie lansat oficial pentru a afla exact unde vor fi disponibile aceste farbe.

Seria Galaxy S24 va fi cea mai mare lansare majoră de smartphone-uri de la începutul anului 2024. Pe măsură ce ne apropiem de anunțul oficial, tot mai multe detalii devin clare despre ce să ne așteptăm de la următoarele modele emblematice Samsung. O nouă informație via AndroidPolice, face lumină asupra modelelor non-Ultra din seria Galaxy S24, indicând noi opțiuni de culoare pentru aceste telefoane.

Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor avea un design mai simplu, cu părți mai plate, construcție din aluminiu și triple-camera. Potrivit mai multor redări de presă recente, duo-ul ar trebui să fie disponibil în patru variante de culori: Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet și Amber Yellow. Se așteaptă ca Galaxy S24 Ultra să vină în nuanțe similare, dar finisajul va fi ușor diferit datorită construcției sale din titan.

Titanul a fost descoperit în 1791 de pastorul și geologul amator William Gregor. Titanul se găsește doar în proporție de ~0,63% în scoarța terestră. Titanul se topește la 1.667,9 °C și fierbe la temperatura de 3.286,9 °C.

Dar pentru oricine speră în mai multe opțiuni de culoare, aveți noroc. Se pare că Samsung Galaxy S24 și S24+ vor fi disponibile în trei culori suplimentare decât se aștepta anterior. Informațiile provin dintr-o listă anticipată pe piața de piese angro publicată de shop-ul online Vopmart din China. Pagina de produs pentru tăvița SIM folosită pentru aceste telefoane este deja disponibilă online. În total acolo sunt disponibile șapte culori, cu trei opțiuni nemaivăzute până acum: “verde pastel – pastel green”, “portocaliu cupru – copper-ish orange” și “albastru intens – deep blue”. Numele reale de marketing nu sunt momentan cunoscute.

Aceste culori nu au apărut în scurgerile anterioare de informații. Este posibil ca acestea să fie disponibile exclusiv anumitor companii de telefonie mobilă, vânzători particulari sau, cel mai probabil, pentru magazinul online Samsung. Din punct de vedere istoric, Samsung și-a păstrat întotdeauna câteva vopsele pentru seria Galaxy S și seria Galaxy Z. Disponibilitatea finală variază adesea în funcție de regiune, așa că va trebui să așteptați până la evenimentul de lansare pentru a afla culorile disponibile în România.

Lansarea seriei Galaxy S24 este planificată pentru 17 ianuarie, vânzările efective începând din februarie. Știm că Galaxy S24 Ultra va avea procesorul Snapdragon 8 Gen 3 la nivel global, iar S24 și S24+ vor primi la nivel global Exynos 2400, dar în SUA și Canada tot Snapdragon. Se va afla alături de procesor, Snapdragon sau Exynos, până la 12GB de memorie RAM și 512GB de stocare.

Toate cele trei telefoane vor avea ecrane Dynamic AMOLED, certificare IP68 și inteligență artificială generativă cu Samsung Gauss. Cea mai mare diferență între modele, în afară de dimensiunile afișajului, va fi în departamentul foto. Galaxy S24 Ultra va avea o matrice cu patru senzori care cuprinde două teleobiective la distanțe focale diferite. Între timp, Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor avea o singură cameră cu teleobiectiv 3x, dintr-un total de trei camere.