Seria Galaxy S24 cu „unele” tehnologii AI fără legătură cu Samsung Bixby

345
Seria Galaxy S24 va avea tehnologii AI fara legatura cu Samsung Bixby
Sursa foto: via wccftech.com

Evenimentul Galaxy Unpacked 2023 din 26 iulie este acum în centrul atenției iubitorilor de telefoane mobile și nu numai. Cu toate acestea, mai apar și informații despre telefoane pe care Samsung le va lansat peste șase luni sau poate mai mult. Este vorba despre seria Galaxy S24, la care Samsung vrea să introduce noi tehnologii AI.

Chiar azi am scris că inteligența artificială este tot mai prezentă în viața noastră. Destul de recent Samsung le-a interzis angajaților săi să folosească chatbot-uri precum ChatGPT. Cu toate acestea, compania ar putea fi și în plină dezvoltare a propriei tehnologii AI, potrivit Wccftech, care citează o sursă foarte cunoscută din domeniu: Ice Universe.

În acest moment sunt destule nelămuriri în privința informației lansate de Ice Universe, la care nici el nu a putut răspunde. Cu toate acestea, odată cu lansarea gamei Galaxy S24 la începutul anului, vom afla mai multe despre această tehnologie AI Samsung.

Noi tehnologii AI pe seria Galaxy S24, posibil un chatbot propriu Samsung

Universul de Ghiață a fost postat pe Twitter că Samsung dezvoltă „oarece” tehnologie AI pentru familia Galaxy S24. Deși Ice Universe nu a intrat în detalii despre ce este vorba și cum va funcționa, dar numai că este vorba despre Artificial Intelligence, deja trezește interesul. Ice mai menționează că această tehnologie nu are nicio legătură cu Bixby, iar după aceea, scrie el, „uitați de Bixby”. Tweet-urile lui Ice Universe nu oferă suficiente informații cu privire la planurile Samsung. Dar este posibil ca gigantul coreean să pună capăt în sfârșit asistentului vocal și să introducă ceva cu mult superior.

ChatGPT, un chatbot activat de AI, a depășit pragul de 1 milion de utilizatori în cinci zile de la lansare. ChatGPT are în prezent peste 100 de milioane de utilizatori. Site-ul a generat 1,6 miliarde de vizite în iunie 2023.

Este posibil ca seria Galaxy S24 să primească propriul chatbot pentru a rivaliza cu ChatGPT de la OpenAI. Zilele trecute am aflat că Apple lucrează la un chatbot similar numit „Apple GPT”. În acest fel nu este surprinzător să auzim că Samsung lucrează la o tehnologie similară. Din păcate, tweet-ul lui Ice Universe lasă loc mai multe întrebări decât răspunsuri. De exemplu: cum ar fi dacă Samsung renunță treptat la Bixby în favoarea unui chatbot mai inteligent? Sau: sosirea chatbot-ului va îmbunătăți semnificativ pe Bixby?

Sursă foto: Google

De asemenea, nu știm ce fel de avantaje vor avea modelele din seria Galaxy S24 atunci când utilizatorii vor pune în funcțiune această tehnologie AI sau cum o va integra compania în propriile aplicații. Am aflat că Qualcomm colaborează cu Meta pentru a aduce AI pe smartphone-urile emblematice anul viitor. Având în vedere că seria Galaxy S24 va fi livrată cu Snapdragon 8 Gen 3, ar putea exista un fel de integrare cu procesorul.