Modelul mai mic din seria Galaxy S25 va avea un ecran mai mare

91
Seria Galaxy S25
Sursa foto: PhonAndroid

Seria Galaxy S25 va fi lansată doar la începutul anului viitor, dar tot mai multe informații sugerează unele schimbări pe care Samsung le are pregătite pentru această nouă generație. Cu seria Galaxy S24 Samsung s-a bazat pe o formulă deja dovedită, rafinând designul excelent al seriei Galaxy S23. Dacă în ultimii ani Samsung a fost destul de precaut în ceea ce privește schimbarea aspectului dispozitivelor sale, următorul pas ar putea fi făcut cu seria Galaxy S25.

Potrivit PhonAndroid, care citează leakerul sud-coreean eyes1122, modelul Samsung Galaxy S25 va adopta un nou design. Totuși, în acest moment aspectul smartphone-urilor Galaxy S25, Galaxy S25+ și S25 Ultra este încă necunoscut. Cu toate acestea, știm că Samsung lucrează pentru a implementa ecrane mai mari la seria Galaxy S25.

Potrivit eyes1122, modelul mai mic Galaxy 25 ar trebui să fie echipat cu un ecran de 6,36 inch (16,15 cm). Prin urmare este o diagonală a ecranului mai mare decât pe Samsung Galaxy S24, cu ecran de 6,2 inch (15,75 cm). Acesta ar fi, prin urmare, unul dintre cele mai mari modele de bază ale seriei Galaxy din ultimii ani. De câțiva ani Samsung s-a concentrat pe modele destul de „compacte”.

Aceste modificări ar trebui să permită gigantului coreean să folosească o baterie mai mare în dispozitivul său, dar și senzori foto mai buni. De asemenea, știm că Samsung ar putea opta de data aceasta pentru camere Sony. Samsung ar putea folosi și un sistem de răcire mai bun pentru a răci suficient Snapdragon 8 Gen 4, mult mai puternic decât generația actuală.

În prezent, compania Sony are 108.900 de angajați în toată lumea. Aproximativ 55.100 dintre ei sunt în Japonia, iar restul lucrează în diferite fabrici din întreaga lume. Sony Group a avut venituri de 88,88 miliarde de dolari în 2023.

Samsung nu este singurul care vrea ecrane mai mari. Știm că iPhone 16 Pro va avea un ecran cu diagonala de 6,3 inch, comparativ cu 6,1 inch pe iPhone 15 Pro. Xiaomi se bazează pe un ecran de 6,36 inch pe Xiaomi 14. În acest fel s-ar putea ca următorul Galaxy S25 să fie la fel de mare.

Rămâne acum de văzut ce schimbări ne va aduce seria Galaxy S25 în general. Au fost unele zvonuri despre o creșterea a diagonalei ecranului și la celelalte modele, dar momentan doar zvonuri. Orice s-ar întâmpla, ar trebui să aflăm în perioada următoare. Ne așteptăm ca Samsung Snapdragon să fie la bord, dar sunt informații că Exynos 2500 poate înlocui cipul Qualcomm pe mult mai multe piețe.