Seria Galaxy Tab S10 posibil cu doar două tablete

68
Seria Galaxy Tab S10
Sursă foto: GizmoChina

Potrivit celor mai noi informații, Samsung va adopta un nou sistem cu viitoarea serie de tablete emblematice Galaxy Tab S10. Se pare că Samsung va lansa doar două tablete cu viitoarea serie Tab S10. Este vorba despre versiunile Galaxy Tab S10+ și Galaxy tab S10 Ultra.

Acest lucru ar da posibilitatea ca Samsung să se concentreze mai bine pe viitoarea serie, cele două tablete fiind astfel mult mai puternice. Este același sistem folosit și de Apple pentru tabletele sale emblematice. Potrivit unui studiu de piață lansat Canalys, Samsung este al doilea cel mai mare producător de tablete din SUA.

Cu toate acestea, cota de piață a companiei este semnificativ mai mică în comparație cu cea a Apple din regiune. Decizia de a poziționa Galaxy Tab S10+ ca model de bază ar putea avea ca scop să ofere dispozitive mai capabile și să concureze eficient cu cele mai recente oferte ale Apple, fără a se concentra în primul rând pe prețuri, potrivit GizmoChina.

Informația vine de la platforma coreeană Naver, care mai susține că seria Galaxy Tab S10 va fi un concurent direct al iPad-ului Apple, care a fost lansat recent cu un afișaj OLED. Aceeași sursă notează că noile tablete emblematice Samsung ar putea fi lansate „încă din a doua jumătate a acestui an”. Se așteaptă ca Samsung să înceapă producția în masă a Galaxy Tab S10+ și Ultra începând cu această lună.

Naver este o platformă online sud-coreeană operată de Naver Corporation. A debutat în 1999 ca primul portal web din Coreea de Sud cu propriul motor de căutare. Echipa din spatele Naver este un grup de foști angajați Samsung.

Compania a lansat trei modele începând cu seria Galaxy Tab S8, care a fost introdusă în 2022. Seria Tab S7 a avut două modele – Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Modelele de bază, Plus și Ultra ale seriei Tab S9 de anul trecut vin în trei dimensiuni diferite – 11, 12,4 și 14,6 inch. Se spune că Samsung poate opta pentru dimensiuni și mai mari pentru cele două modele din seria Galaxy Tab S10.

Recent Apple a lansat modele de 11 inch (27,94 cm) și 13 inch (33,02 cm) de iPad Pro cu ecrane OLED. A fost prima dată când un iPad-urile au fost echipat cu ecrane OLED. În schimb, Samsung folosește afișaje OLED în tabletele sale de ultimă generație din 2014.

Aceeași sursă sud-coreeană susține că Samsung ar putea folosi un ecran AMOLED mai mare de 12 inch pentru modelul Plus pentru a concura cu cele mai recente modele iPad Pro de 11 și 13 inch.