Seria Galaxy Tab S7 primește actualizarea stabilă la One UI 4.0

390
Seria Galaxy Tab S7 primeste actualizarea la One UI 4.0
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Ieri am scris că Samsung a lansat actualizarea One UI 4.0 pe mai multe dispozitive decât actualizarea One UI 3.0 anul trecut în aceeași perioadă de timp. Acum Samsung își îmbunătățește și mai mult recordul. Seria Galaxy Tab S7 primește actualizarea One UI 4.0 în mai multe țări din Europa. Samsung anunțase anterior că va face upgrade la această serie abia în februarie.

Noua actualizare pentru seria Tab 7 are două versiuni. Galaxy Tab S7 are versiunea de firmware T870BXXU2CULC, în timp ce actualizarea pentru Galaxy Tab S7+ are versiunea de firmware T976BXXU2CULC. Conform GalaxyClub, actualizarea include, de asemenea, corecția de securitate din decembrie 2021.

Actualizarea One UI 4.0 disponibilă pe seria Galaxy Tab S7

Cu noua interfață Samsung One UI 4.0 seria emblematică Tab S7 primește mai multe funcții interesante, cum ar fi Paleta de culori, informații mai bune despre actualizări, widget-uri Meteo reînnoite și multe altele. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy Tab S7!

După cum am menționat, puteți descărca deja One UI 4.0 bazată pe Android 12 pe tablete emblematice Samsung în mai multe țări din Europa. Actualizarea este disponibilă și pentru tabletele din această serie vândute în România.

Portugalia este cea mai veche țară din Europa. Are aceleași granițe din anul 1139, fiind astfel cel mai vechi stat-națiune din Europa. Portugalia are doar doi vecini, Spania la est și nord și Oceanul Atlantic la vest și sud.

Actualizarea Android 12 se lansează în prezent în mai multe țări și regiuni. Amintim aici Austria, Țările Baltice, Bulgaria, Republica Cehă, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Olanda și Țările Nordice. De asemenea, este disponibilă în Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia Spania, Elveția, Regatul Unit și țările din sud-estul Europei.

Dacă sunteți un utilizator din seria Galaxy Tab S7 în oricare dintre regiunile menționate mai sus veți primi automat o notificare de îndată ce actualizarea este gata pentru tabletă. De asemenea, puteți verifica disponibilitatea manual, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.