Seria Samsung Galaxy Tab S8 primește actualizarea la Android 13

202
Seria Galaxy Tab S8
Sursă foto: Samsung Newsroom

Este jumătatea lunii noiembrie, dar Samsung nu încetează să ne surprindă cu actualizările la Android 13 și One UI 5.0. Săptămâna trecută, un număr mare de telefoane au primit deja upgrade-ul major de software Android 13. Ieri, o altă serie emblematică a primit noua actualizare, este vorba despre seria Samsung Galaxy Tab S8. Pentru început primesc actualizarea modelele Galaxy Tab S8 5G.

Actualizarea aduce versiunea de firmware X*06BXXU2BVK4. Pentru cele mai noi tablete emblematice Samsung, noua actualizare nu conține doar noua versiune a sistemului de operare Android. Seria Samsung Galaxy Tab S8 primește și actualizarea de securitate din noiembrie 2022, fiind unul dintre puținele dispozitive Galaxy actualizate până în prezent, care primește și patch-ul de securitate din această lună.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea Android 13 lansată pentru seria Samsung Galaxy Tab S8

În plus, interfața Samsung One UI 5 conține în mod natural toate inovațiile – acum destul de familiare. Puteți personaliza ecranul de blocare în moduri noi care erau anterior doar în sistemul Good Lock. În plus, acum puteți gestiona cu ușurință cele mai importante opțiuni de confidențialitate și securitate într-un singur meniu central. Există modul de întreținere și puteți utiliza noua setare Moduri de acum înainte pe seria Galaxy Tab S8.

Mai mult, funcția Paletă de culori este extinsă cu mai multe opțiuni de culoare, potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub. Există, de asemenea, mai multe pictograme care își schimbă culoarea. Și există noul widget Sugestii inteligente, care arată aplicațiile care se potrivesc tiparelor dvs. de utilizare la un moment dat. În Galerie puteți copia și lipi text direct cu One UI și Android 13 dintr-o imagine sau fotografie.

Aplicația Galerie este locul perfect pentru a vă organiza toate videoclipurile și fotografiile. Cu aplicația Galerie, puteți vizualiza, edita și gestiona fotografiile, videoclipurile și albumele de pe toate dispozitivele Samsung Galaxy.

La momentul redactării acestui articol, upgrade-ul este disponibil pentru descărcare pe versiunile 5G din seria Samsung Galaxy Tab S8 – Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra – în ​​mai multe țări din Europa. În orice moment actualizarea poate fi lansată și pentru utilizatorii din România. Cel puțin momentan, nu puteți instala noua actualizare pe modelele Wi-Fi. Cel mai probabil este o chestiune de zile până când și aceste modele vor primi noua actualizare.

Ca întotdeauna în cazul actualizărilor majore de Android, rețineți că bateria tabletei dvs. se va descărca puțin mai repede în orele și zilele după instalare. Software-ul va trebui să se reoptimizeze și să se adapteze tiparelor dvs. personale de utilizare. Asta durează ceva timp, dar în cele din urmă consumul bateriei se va normaliza din nou.