Seria Galaxy Tab S8 cu același S Pen ca seria Tab S7, conform FCC

270
Seria Galaxy Tab S8 cu acelasi S Pen ca seria Tab S7 conform FCC
Sursa Foto: SamMobile.com

După cum știți mulți dintre voi, Samsung dezvoltă o nouă serie de tablete emblematică, care cuprinde trei modele principale și o variantă Lite. Seria Galaxy Tab S8 va succeda duo-ului Galaxy Tab S7. Modelul de bază al acestei serii, Galaxy Tab S8, pare să fi primit certificarea FCC la începutul acestei săptămâni. Documentele Federal Communications Commission (FCC) includ și detalii despre S Pen.

Deloc surprinzător, seria Galaxy Tab S8 va suporta S Pen. Acest dispozitiv de intrare este potrivirea perfectă pentru o tabletă high-end, iar viitoarea serie Samsung este exact asta. În ceea ce privește modelul S Pen exact, Galaxy Tab S8 va fi asociat cu același S Pen care a fost livrat cu seria Galaxy Tab S7. Stilusul Samsung S Pen are numărul de model EJ-PT870, conform documentelor FCC.

Experiența S Pen se va îmbunătăți pe seria Galaxy Tab S8

Este posibil ca S Pen-ul ce va fi în dotarea modelelor din seria Tab S8 să nu aducă multe schimbări. Vorbim aici strict de caracteristicile și specificații viitorului stilou. În schimb, experiența utilizatorului cu S Pen se poate îmbunătăți, conform SamMobile. De fapt, cele mai multe îmbunătățiri aduse experienței S Pen de-a lungul timpului – cum ar fi timpii de răspuns mai mici – au venit din upgrade-uri pe care Samsung le-a adus digitizatorului și altor componente de afișare, mai degrabă decât dispozitivului de intrare în sine.

De asemenea, merită remarcat faptul că, până acum, doar modelul de bază Galaxy Tab S8 (Wi-Fi și 5G) pare să fi fost certificat de FCC. În acest fel, cel puțin până acum, nu există nicio garanție că modelul Tab S8 Ultra va împărtăși același S Pen. În astfel de cazuri, dar și în altele ce țin de viitoarele caracteristici și specificații ale unui viitor dispozitiv, Samsung nu dă explicații înainte de lansare.

FCC este o agenție independentă a Guvernului SUA. A fost fondată în 1934 printr-un decret semnat de Franklin D. Roosevelt. Roosevelt a fost al 32-lea președinte al SUA și a ocupat această funcție timp de patru mandate consecutiv.

Alte documente recente de la agenții de certificare au dezvăluit tabletele în fotografii reale. Din ce am văzut, ramele afișajului lor sunt mai subțiri decât la precedenta serie emblematică Galaxy Tab S7. Am aflat zilele trecute și prețurile pentru seria Galaxy Tab S8, știm și cantitatea de RAM și stocare și capacitatea bateriilor. Ne așteptăm, ca în buna tradiție Samsung, să apară toate detaliile despre noile tablete în scurt timp.