Samsung îmbunătățește seria Galaxy Watch 4 cu o nouă actualizare

464
Samsung imbunatateste seria Galaxy Watch 4 cu o noua actualizare
Sursa Foto: via notebookcheck.net

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru seria Galaxy Watch 4 pentru consumatorii din SUA, Țările de Jos și alte câteva regiuni de pe glob. Actualizarea aduce noi fețe de ceas, suport pentru copii de rezervă și un algoritm îmbunătățit de măsurare a ritmului cardiac. Actualizarea include și corecția de securitate din noiembrie.

Actualizarea pentru seria Galaxy Watch 4 are ca scop rezolvarea unor plângeri legate de cea mai recentă ofertă Wear OS Samsung. De exemplu, mai mulți utilizatori au observat că măsurarea frecvenței cardiace și măsurarea saturației de oxigen din sânge nu au o mare acuratețe la măsurări repetate. Odată cu actualizarea din noiembrie, Samsung oferă un nou algoritm de monitorizare a frecvenței cardiace pentru a îmbunătăți precizia măsurării.

Actualizare pentru seria Galaxy Watch 4

Actualizarea aduce, de asemenea, fețe de ceas noi și capacitatea de a restabili ordinea și setările fețelor de ceas preîncărcate după o resetare. În aceste fețe de ceas, Samsung a adăugat mai multe opțiuni. Aceste fețe se vor schimba în funcție de starea ta de spirit. Dacă ți-ai făcut antrenamentul sau ți-ai încheiat obiectivul zilnic, atunci te va înveseli. Există multe opțiuni adăugate în funcție de starea ta.

Detectarea căderilor primește o îmbunătățire, actualizarea adaugă o opțiune de sensibilitate la Samsung Health. Acum, puteți regla sensibilitatea la mișcare la care este declanșată Detectarea căderii. Patch-ul de securitate din noiembrie este, de asemenea, lansat ca parte a upgrade-ului. În cele din urmă, Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic primesc și un nou gest pentru accesarea rapidă a aplicațiilor și funcțiilor.

Samsung Health este una dintre cele mai descărcate aplicații Samsung din Goole Play. Are peste un milliard de descărcări. Aplicația Samsung Health este gratuită și preinstalată în toate dispozitivele Samsung și disponibilă în 42 de limbi.

Samsung a lansat mai multe mici actualizări de caracteristici și remedieri de stabilitate de la lansarea seriei Watch 4. Cel mai nou patch nu numai că aduce câteva remedieri la cele două ceasuri inteligente, dar abordează și probleme mai mari. În acest fel seria Galaxy Watch 4 este un concurent redutabil pentru Apple Watch Series 7, potrivit Noteboocheck.

Cel mai recent firmware R8**XXU1DUJA este disponibil pentru a fi instalat în mai multe țări. A fost lansat în SUA, India și în mai multe țări din Europa.