Seria Galaxy Watch 4 actualizată, stabilitatea și funcționarea îmbunătățite

323
Actualizare pentru seria Galaxy Watch 4 imbunatateste stabilitatea si functionarea
Sursa Foto: galaxyclub.nl

O nouă actualizare pentru modelele din seria Samsung Galaxy Watch 4 este acum disponibilă în mai multe țări din Europa. Actualizarea îmbunătățește funcționarea inelului rotativ și stabilitatea pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic.

Cele două noi ceasuri inteligente Samsung s-au dovedit foarte populare printre cumpărători până acum. Seria Galaxy Watch 4 s-a vândut extrem de bine în perioada de precomandă, iar Samsung vrea în mod firesc să optimizeze și mai mult experiența utilizatorului. O a doua actualizare, la mai puțin de o lună după lansare, ar trebui să asigure utilizatorii de atenția acordată de Samsung celor două modele.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

O nouă actualizare pentru seria Galaxy Watch 4

Dacă aveți un Galaxy Watch 4 sau un Galaxy Watch 4 Classic, actualizarea trebuie să sosească deja. Noua actualizare ocupă un spațiu de memorie de 160MB și are versiunea de firmware R860 / 870/880 / 890XXU1BUI5. La modelul Classic, actualizarea aduce „stabilitate și fiabilitate îmbunătățite a sistemului”, conform GalaxyClub. La varianta non-clasică, actualizarea îmbunătățește și „ușurința utilizării ramei digitale”.

Modelul Watch 4 Classic are un inel fizic rotativ cu ajutorul căruia navigați prin meniuri sau comandați diferite acțiuni ceasului. Watch 4 „obișnuit” are doar o ramă sensibilă la atingere, o ramă rotativă digitală, care îndeplinește aceleași funcții. Acest lucru pare să răspundă într-adevăr mai precis și mai rapid după actualizare – conform unor prime impresii din partea celor care au instalat deja actualizarea.

Australia este cea de-a șasea țară în lume după mărime, ocupând 7.617.930 km². Australia este a 14-a economie a lumii și pe locul zece după venitul pe cap de locuitor. Este cel mai vechi, mai plat și mai uscat continent locuit.

Cum am scris mai sus, actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Europa printre care și România. Mai este disponibilă în Marea Britanie, Irlanda și Australia. În perioada următoare va fi disponibilă la nivel global. Acum trebuie doar să așteptați o notificare pe modelul de ceas pe care îl dețineți. Dacă nu doriți să așteptați notificarea mergeți în Galaxy Wearable accesați ecranul Galaxy Watch 4 și alegeți setările Watch. Derulați puțin în jos și atingeți vizualizare Actualizare software, pentru a verifica dacă a sosit și o puteți instala deja.

Galaxy Watch 4 & Watch 4 Classic rulează pe software-ul Wear OS 3. Fiind modele noi, ambele primesc permanent multe actualizări de aplicații de la Microsoft Outlook, Strava, Spotify și altele.