Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

408
Noi functii pe seria Galaxy Watch 4 detectarea caderilor controlul gesturilor
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită de funcții avansate. Noile ceasuri au o varietate de curele și fețe de ceas personalizabile, funcții și aplicații diverse. Dintre acestea puteți alege orice vă doriți pentru personaliza seria Galaxy Watch 4 pentru a fi unică. Noile funcții au fost lansate cu ocazia Galaxy Unpacked Part 2.

Dar compania Samsung nu se oprește aici. Acum, utilizatorii de Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic pot duce personalizările la un nou nivel și au acces la funcții noi. O nouă actualizare de software este disponibilă începând din 20 octombrie. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață sau operatorul de telefonie mobilă. Actualizarea va fi disponibilă inițial pe versiunile Bluetooth ale seriei Galaxy Watch 4 și va fi lansată la versiunile LTE la scurt timp după aceea, potrivit Samsung Newsroom.

Mai multe caracteristici noi vin la seria Galaxy Watch 4

Fața ceasului dvs. exact cum doriți să fie

Cu mai multe fețe de ceas și cadrane pe ecran dintre care puteți alege, cea mai recentă actualizare vă permite să construiți fața de ceas perfectă pentru a se potrivi cu personalitatea dvs. și pentru a se potrivi stilului dvs. de viață.

Acum, aveți patru fețe noi din care să alegeți. Astfel puteți vedea orice informații pe care vreți să le verificați doar cu o privire la încheietura mâinii. Dacă sunteți preocupați de obiectivele de fitness sau statisticile de sănătate – puteți personaliza noul cadru al ceasului Info Brick cu statisticile care vă interesează cel mai mult. Sau puteți alege o față de ceas care să afișeze prognoza meteo în profunzime. Puteți alege un tablou de bord de bază sau imagini de fundal inspirate de Fold 3 și Flip 3. Toate acestea putând fi, de asemenea, personalizate.

În România există un muzeu al ceasului la Ploieşti. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și foarte scumpe, unele unicat în lume, făcute din aur, argint și pietre prețioase. Unele din acestea au aparținut regilor Carol I și Carol al II-lea.

Cadranele mai mici pe ecran sunt o modalitate excelentă de a accesa rapid informații importante dintr-o privire și de a lansa aplicațiile pe care le utilizați cel mai mult. Acum, puteți combina și potrivi până la patru complicații – cadrane pe care să le afișați pe fața ceasului. De la durata de viață a bateriei la memento-uri, mesaje, numărul de pași și multe altele. Acum puteți alege un GIF în mișcare pentru fața de ceas mai degrabă decât o fotografie statică. În acest fel puteți crea fețe de ceas mai interesante și pline de viață, complet unice. Vedeți pe I❤️Samsung cum să descărcați și să personalizați fețe de ceas pe seria Galaxy Watch 4!

Mai multă comoditate prin noi gesturi pe seria Watch 4

Comenzile gestuale vă permit să faceți mai multe folosind mișcări simple ale mâinilor. Puteți mișca antebrațul în sus și în jos de două ori pentru a primi apeluri sau puteți roti încheieturii mâinii de două ori pentru a respinge apelurile sau a respinge alarmele. Acum noua actualizare include o nouă mișcare a mâinii care poate acționa ca o comandă rapidă utilă pentru a activa o aplicație sau o funcție aleasă. Efectuând o mișcare simplă „cioc, cioc – knock, knock” cu încheietura mâinii, puteți deschide o aplicație preselectată. Puteți deschide lista de antrenamente, puteți aprinde o lumină sau chiar puteți crea un nou memento. Puteți accesa o aplicație sau o caracteristică – preferata dvs. sau cea mai frecvent utilizată – toate fără a ridica un deget sau a apăsa un buton.

Fall Detection – detectarea căderilor a ajuns pe noile ceasuri Samsung

Introdus pentru prima dată în linia de ceasuri inteligente Galaxy în 2020, Fall Detection a fost capabil să recunoască dacă purtătorul a căzut în timpul exercițiului. Cu seria Watch 4 puteți regla sensibilitatea astfel încât să poată detecta o cădere chiar și atunci când stați nemișcat. Mai mult, Galaxy Watch 4 poate trimite o notificare SOS către până la patru contacte preselectate!

În plus, vă puteți bucura de un abonament Strava gratuit de 60 de zile – doar pentru utilizatorii Galaxy Watch. 3 Profitați la maximum de Galaxy Watch cu aplicația Strava. Antrenează-te mai inteligent și rămâi motivat cu analize de antrenament îmbunătățite, planuri de antrenament, caracteristici de siguranță și multe altele.

Pentru mai multe informații și detalii despre ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch 4 vizitați: www.samsung.com/galaxy-watch4 /. Pentru Samsung Galaxy Watch 4 Classic: www.samsung.com/galaxy-watch4-classic