Seria Galaxy Watch 4 va primi o mulțime de upgrade-uri grozave

316
Google Assistant seria Galaxy Watch 4
Sursa Foto: via techradar.com

În mijlocul conferinței Google I/O 2022, Samsung a dezvăluit că unele dintre schimbările viitoare ale Google se vor îndrepta în scurt timp către seria Galaxy Watch 4. În august Samsung va lansa Galaxy Watch 5 la Galaxy Unpacked. Tot atunci vom primi pe Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Flip 4 și căștile wireless Galaxy Buds Pro 2.

Modificările la seria Samsung Galaxy Watch 4 includ noul Asistent Google pentru interacțiuni mai rapide și mai naturale, aplicații noi, Google Wallet și chiar o funcție de contact de urgență. În mod dezamăgitor, niciuna dintre aceste funcții nu are o dată stabilită de lansare, dar unele vor sosi în curând.

În timp ce așteptăm, să aruncăm o privire la ce ne putem aștepta în aceste actualizări Wear OS. Noul Asistent Google va putea înțelege mai bine mai multe conservări naturale pe seria Galaxy Watch 4, conform TechRadar. Nu mai trebuie să fii atât de strict cu AI și să începi fiecare comandă spunând mai întâi „Hei Google”, urmat de descrierea comenzii.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Funcții și aplicații noi pentru Wear OS pe seria Galaxy Watch 4

Asistentul inteligent ar trebui, cu permisiunea dvs., să poată înțelege când vorbiți direct cu el. Această actualizare a Google Assistant va ajunge mai întâi pe Next Hub Max, în timp ce versiunea Wear OS are o zi de lansare în așteptare. În aceeași barcă se află toate noile aplicații de muzică, atletism și comunicare care apar anul acesta. Spotify, Adidas Running, LINE, aplicația de mesagerie KakaoTalk, SoundCloud și Deezer vor veni în acest an. Spotify, în special, va avea interactivitate unică cu Google Assistant, deoarece veți putea schimba melodiile doar cu vocea.

LINE este o aplicație gratuită pentru comunicații instantanee pe dispozitive electronice. A fost lansată în Japonia în iunie 2015. Cu LINE se pot schimba texte, imagini, video și audio și conduc conversații pe telefoane tablete și PC-uri.

Samsung notează, de asemenea, într-o postare de blog în care subliniază actualizările, că mai multe aplicații și servicii Google vor fi optimizate pentru Wear OS. Totuși compania Samsung nu a intrat în detalii cu privire la care sau când.

Și Google Wallet este reînnoit. Noua aplicație va începe cu suport pentru carduri de plată. Mai târziu, Wallet va putea salva parolele de la hotel, birou și chiar permisele de conducere pe sistemul de operare. Și, în cele din urmă, seria Galaxy Watch 4 va avea SOS de urgență. Această funcție vă permite să contactați un prieten, familia și chiar serviciile de urgență direct de pe ceas. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Galaxy Watch 4!

Este posibil ca cele de mai sus să nu fie tote bunătățile pe care Samsung le aduce la seria Galaxy Watch 4. În postare, Samsung încheie spunându-le tuturor să rămână la curent pentru actualizările viitoare. Va fi fascinant să vedem ce vor mai aduce Samsung și Google în magazine.