Seria Galaxy Watch 6 actualizată, noi funcții sunt disponibile

126
Seria Galaxy Watch 6
Sursa foto: galaxyclub.nl

În general anunțăm cele mai noi actualizări, de sistem sau de securitate, pentru telefoanele și tabletele Samsung. Dar și ceasurile inteligente primesc astfel de actualizări și le anunțăm și pe ele. Acum o actualizare majoră a fost lansată pentru seria Galaxy Watch 6. Noua actualizare aduce câteva îmbunătățiri importante pentru Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic.

Prin toamna anului trecut am scris că Samsung nu își actualizează cele mai recente modele Galaxy Watch suficient de des. Nu a trecut mult timp până când Samsung ne-a contrazis și diferite actualizări au fost lansate pentru Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic. Pentru cele mai recente ceasuri inteligente din seria Galaxy Watch 6 compania a promis actualizări trimestriale. Totuși, ultima astfel de actualizare datează din noiembrie 2023. Deci, era timpul pentru un nou patch de securitate pentru ceasurile Watch 6.

Acum ziua a sosit. Și nu este doar o actualizare de peste 280MB care este acum lansată. Versiunea de firmware XXU1AXB7 include trei îmbunătățiri majore pentru ceasuri. Această actualizare este așteptată în curând și pe Galaxy Watch 5 și Watch 5 Pro, potrivit GalaxyClub. În primul rând, este vorba despre actualizarea de securitate din martie, care înlocuiește patch-ul din noiembrie.

În al doilea rând, firmware-ul ecranului tactil al ceasurilor din seria Galaxy Watch 6 este actualizat în mod special. Acest lucru nu se întâmplă des – sau cel puțin nu se întâmplă des ca Samsung să-l menționeze separat. Și apoi există funcția Workout Tracker, care vă permite să afișați toate statisticile de sănătate de pe ceas direct pe noul dvs. televizor Samsung/monitor inteligent/proiector, etc. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați același cont Samsung pe ceas și televizor.

TinyTV Mini este considerat cel mai mic televizor din lume, are dimensiunea unui timbru poștal (16 pe 9 mm). A fost fabricat de compania de electronice TinyCircuits din Akron, Ohio, SUA. Televizorul are butoane și o telecomandă.

La momentul scrierii acestui articol, actualizarea este disponibilă pe toate modelele Bluetooth din seria Watch 6. Actualizarea nu era încă pe versiunile 4G, dar lucrurile se pot schimba în orice moment. Ca întotdeauna, puteți aștepta până când aplicația Galaxy Wearable vă anunță că puteți instala o nouă actualizare pentru ceas. Dar puteți accesa și fila Galaxy Watch 6 din Galaxy Wearable, atingeți Setări ceas, apoi atingeți Actualizare software ceas.