Cu seria Galaxy Watch 6 puteți afișa datele de antrenament pe Samsung TV

191
Galaxy Watch 6 on Samsung TV
Sursa foto: via sammobile.com

Ca de obicei la începutul fiecărui an Samsung își anunță noile televizoare inteligente la CES Las Vegas. La fel a făcut și în acest an și am văzut că majoritatea celor mai recente televizoare inteligente au capacitatea de a afișa date legate de antrenament ale unui utilizator de Galaxy Watch. În acest fel compania permite utilizatorilor de ceasuri inteligente să își ajusteze ritmul în consecință și să obțină feedback în timp real. Această caracteristică este acum disponibilă pe seria Galaxy Watch 6.

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic au început să primească o nouă actualizare de software în Coreea de Sud. Această actualizare are o versiune de firmware care se încheie cu AXBL și aduce corecția de securitate din martie 2024, potrivit SamMobile. De asemenea, oferă posibilitatea de a trimite date de antrenament către noile televizoare inteligente Samsung lansate anul acesta. Ca parte a acestei actualizări, Samsung pare să fi lansat și un nou firmware pentru ecranul tactil al seriei Galaxy Watch 6. Totuși, cel mai recent jurnal de modificări pentru seria Galaxy Watch 6 nu dezvăluie ce s-a îmbunătățit de fapt.

Funcția de urmărire a antrenamentului de pe noile televizoare Samsung afișează datele de antrenament în direct, inclusiv ritmul cardiac și durata antrenamentului, de la Galaxy Watch al unui utilizator pe televizor. Datele sunt afișate deasupra unui antrenament (sau a oricărui alt) videoclip care este redat, menținând utilizatorii distrași și informați în același timp. Seria Galaxy Watch 6 va primi în acest an și funcția My Vitality Score.

Sursă foto: TheIndianExpress

Această nouă actualizare Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic are o dimensiune de descărcare de aproximativ 285MB. Momentan actualizarea este disponibilă numai în Coreea de Sud. Cu toate acestea, având în vedere cât de critică este această actualizare pentru ecosistemul companiei, Samsung ar putea să o lanseze în alte țări în scurt timp.

Coreea de Sud are a zecea cea mai mare economie din lume. Salariul mediu în Coreea este de aproximativ 3.890.000 KRW (Won sud-coreean) sau ~2.947$ pe lună. Salarul mediu anual este de 46.800.000 KRW sau ~35.140 de dolari.

Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic vin multe funcții de fitness și de urmărire a sănătății. Amintim, printre altele: urmărirea activității și a somnului, estimări ale compoziției corporale, măsurarea EKG-ului, urmărirea ciclului menstrual asistată de senzori de temperatură și multe altele. Nu prea sunt multe de reproșat celor mai noi ceasuri inteligente Samsung.

Seria Galaxy Watch 6 este cea mai rafinată versiune Samsung de până acum a Galaxy Watch. În plus, ambele modele au revenit la designul clasic de ramă rotativă pentru o navigare mai simplă și mai rapidă. Dacă sunteți în căutarea unui ceas inteligent care funcționează cu telefonul dvs. Android, Galaxy Watch 6 sau Galaxy Watch 6 Classic nu trebuie ratate.