Seria Galaxy Watch 6: noi imagini și noi detalii înainte de lansare

494
Seria Galaxy Watch 6 noi imagini cu mai multe detaliii inainte de lansare
Sursă foto: Hdblog

A mai rămas foarte puțin până la evenimentul de prezentare Samsung – Galaxy Unpacked 2023. În cadrul acestuia vor fi lansate noua generație pliabilă, Fold 5 și Flip 5, împreună cu Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic. Sigur că așteptarea este chinuitoare pentru mulți fani Samsung, dar acum au apărut online noi imagini de înaltă calitate cu modelele din seria Galaxy Watch 6.

Vorbim despre o bibliotecă de imagini foarte completă care include practic toate variantele. Cu această ocazie se confirmă încă o dată ce modele primim. Galaxy Watch 6 va fi disponibil în dimensiuni de 40mm și 44mm. Galaxy Watch 6 Classic, cu ramă rotativă, în dimensiuni de 43mm și 47mm. Modelul Classic de 47mm depășește în dimensiuni chiar și celebrul Samsung Gear S3, care a avut 46 mm.

Seria Galaxy Watch 6 în variantele Wi-Fi și Wi-Fi + LTE

Existența tuturor acestor modele a fost confirmată în urmă cu câteva zile de apariția online a numerelor de model în baza de date Google Play Console. Ambele ceasuri inteligente din seria Galaxy Watch 6 vor fi disponibile numai în variantele Wi-Fi și Wi-Fi + Cellular (LTE).

LTE (Long-Term Evolution) este un standard wireless de a patra generație (4G). LTE oferă o capacitate și o viteză de rețea crescute pentru telefoane mobile și alte dispozitive celulare, în comparație cu tehnologia de a treia generație (3G).

Potrivit informațiilor, Samsung Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic vor avea 2GB RAM și 16GB stocare internă. Se spune că Galaxy Watch 6 de 40 mm și Galaxy Watch 6 Classic de 43 mm au o baterie de 300 mAh, în timp ce Galaxy Watch 6 de 44 mm și Galaxy Watch 6 Classic de 47 mm vor fi alimentate de o baterie de 425 mAh.

  • Galaxy Watch 4 – în dimensiuni de 40 și 44mm și 2GM RAM/16GB stocare
  • Galaxy Watch 4 Classic – în dimensiuni de 43 și 47mm și 2GM RAM/16GB stocare

Conform HDBlog, noile ceasuri inteligente vor oferi o serie de funcții clasice precum urmărirea activității de fitness, analiza compoziției corporale, suport pentru aplicații bazate pe utilizarea GPS, monitorizarea ritmului cardiac și saturația în oxigen. Nu vor lipsi măsurarea ECG, urmărirea somnului și monitorizarea stresului.

Ambele ceasuri din seria Watch 6 vor avea IP68, conectivitate LTE, Wi-Fi, Bluetooth, iar Samsung Pay nu va lipsi. Printre cele mai anticipate îmbunătățiri, Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic ar suporta și încărcare mai rapidă.