Samsung va lansa seria Galaxy Watch 7 la Paris în 10 iulie

81
seria Galaxy Watch 7
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung dă primul semn oficial că pe 10 iulie divizia sa Mobile Experience (MX) va organiza un eveniment Unpacked de lansare a unui nou produs, la Paris, Franța. Analiștii spun că evenimentul va avea loc ca o strategie de maximizare a efectelor de marketing înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, care vor începe pe 26 iulie. Printre altele, seria Galaxy Watch 7 va fi lansată cu această ocazie.

La Paris Samsung va despacheta și smartphone-uri pliabile Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Flip 6 la evenimentul Unpacked. Samsung își va consolida smartphone-urile ca telefoane bazate pe inteligență artificială prin platforma Galaxy AI, potrivit Businesskorea. Samsung a prezentat seria Galaxy S24 la începutul acestui an, pentru prima dată cu mai multe funcții de inteligență artificială. Prin urmare, gigantul coreean vrea să-și consolideze imaginea de companie lider în telefoanele bazate pe inteligență artificială. Sunt informații că Galaxy Z Fold 7 va primi mai multe funcții AI cu Galaxy AI.

Alte produse pe care Samsung le va lansa la acest eveniment sunt noi dispozitive portabile. Se așteaptă ca gigantul coreean să lanseze seria Galaxy Watch 7 și inelul Galaxy Ring care poate fi purtat ca un inel dar va putea controla mai multe funcții de sănătate.

Seria Galaxy Watch 7 va primi noul procesor Samsung Exynos W1000, produs folosind un proces de 3 nm de a doua generație. Acesta este un proces de ultimă generație dezvoltat de Samsung pentru a ajunge din urmă cu TSMC. Seria Galaxy Watch 6, lansată anul trecut, are procesorul Samsung Exynos W930. Acesta a fost fabricat cu tehnologia de 5 nm.

Sursă foto: Google

Se pare că cipurile produse în procesul de 3 nm sunt cu peste 20% mai eficiente din punct de vedere energetic și au performanțe mai bune decât cele produse cu procesul de 5 nm. De asemenea, Samsung intenționează să producă în masă procesoare și pentru seria Galaxy S25. Aceste cipuri vor fi fabricate cu tehnologia de 3 nanometri.

Papirusul Ebers datând din 1550 î.Hr. este considerat cel mai vechi și mai important papirus medical din Egiptul antic. Imhotep în secolul douăzeci și șapte î.Hr., este considerat a fi primul medic. Este identificat cu zeul grec Asclepius.

Noile ceasuri inteligente Samsung vor avea capabilități îmbunătățite de asistență medicală. De exemplu, seria Galaxy Watch 7 va avea capacitatea de a detecta apneea în somn pentru prima dată. De asemenea, de mare interes este monitorizarea glicemiei prin AI. Aceasta combină datele privind glicemia cu somnul, tensiunea arterială, activitatea fizică și multe altele pentru a identifica semnele de avertizare timpurii ale bolilor.

Alături de seria Galaxy Watch 7, inelul inteligent Galaxy Ring este considerat arma secretă a Samsung. Cu acest inel compania va deschide o nouă piață pentru dispozitivele portabile. Poate fi folosit fără încărcare timp de până la nouă zile, în timp ce monitorizează informații despre sănătate, cum ar fi ritmul cardiac.

Piața smartwatch-urilor este dominată de Apple, care a înregistrat o cotă de 45% în al treilea trimestru din 2023. Samsung a fost pe locul doi, cu o cotă de aproximativ 20%.