Seria Galaxy Watch 7 în trei modele și stocare dublă

95
Samsung Galaxy Watch 7
Sursa foto: via xda-developers.com

Am auzit de seria Galaxy Watch 7 de ceva vreme, au fost deja mai multe zvonuri care circulă despre viitoarele ceasuri. Chiar săptămâna trecută, am aflat că procesorul Samsung Exynos W940, cu o eficiență energetică cu 50% mai bună, va fi la bord.

Acum, o nouă informație, via GizmoChina, sugerează că Samsung face schimbări semnificative în viitoarea sa linie de ceasuri inteligente. Potrivit sursei, Samsung își extinde oferta Galaxy Watch 7 pentru a include trei modele. Compania a lansat până acum doar două modele în seria Galaxy Watch, inclusiv seria Galaxy Watch 6. În acest fel, aceasta este o schimbare cel puțin interesantă în strategia Samsung.

Extinderea ar putea însemna și o schimbare a modelului obișnuit de denumire pentru ceasurile inteligente Galaxy Watch. Deși schema exactă de denumire pentru aceste variante rămâne necunoscută au apărut deja două variante de numere de model pentru seria Galaxy Watch 7. Numerele de model SM-L300 și SM-L305 vor fi pentru ceasul mai mic. Între timp, varianta ceasului de nivel mediu se spune că are numerele de model SM-L310 și SM-L315.

Varianta cea mai avansată a Galaxy Watch 7 (probabil Ultra) poartă numerele de model SM-L700 și SM-L705. Se zvonește că variantele cu numerele de model care se termină cu numărul 5 vor avea conectivitate celulară și capabilități eSIM. Dacă ar fi să speculăm ceasurile vor fi: Galaxy Watch 7, Galaxy Watch 7 Classic (eventual +) și Galaxy Watch 7 Ultra. Vedeți pe I❤️Samsung ce diferențe sunt între iSIM și eSIM!

eSIM sau embedded-SIM – modul de identitate al abonatului încorporat. Primă versiune a standardului a fost publicată în martie 2016, a doua versiune în noiembrie 2016. În 2015 Samsung Gear S2 a fost primul dispozitiv cu un eSIM.

În plus, sunt informații că Samsung va dubla capacitatea de stocarea internă de pe seria Galaxy Watch 7. Astfel vom avea 32GB stocare, în creștere de la 16GB la modelele din seria Galaxy Watch 5 și Watch 6. Creșterea spațiului de stocare va fi un lucru remarcabil și așteptat pentru utilizatori. În acest fel le va oferi mai multă flexibilitate pentru a descărca aplicații, fețe de ceas și playlist-uri de muzică offline.

În afară de aceasta seria Galaxy Watch 7 să veni cu Wear OS 5 bazat pe Android 14. Noile ceasuri, Fold 6, Flip 6, Galaxy Ring și Galaxy Buds 3 vor fi lansate la Paris în 10 iulie 2024.