Revine seria Note în 2022 pe fondul vânzărilor slabe de S Pen pentru S21 Ultra?

539
Va reveni seria Note in 2022 pe fondul vanzarilor slabe de S Pen pentru S21 Ultra
Sursa Foto: SamMobile.com

De ani de zile, Samsung urmărește o strategie cu două lansări anuale de smartphone-uri. Lansează seria Galaxy S în trimestrul unu și seria Galaxy Note cu S Pen în trimestrul trei. Anul acesta, însă, firma sud-coreeană se va abține de la lansarea unui Galaxy Note 21. Sunt multe zvonuri care susțin că seria Galaxy Note va fi întreruptă pentru totdeauna, dar se pare că Samsung nu a terminat încă cu această serie și din alt motiv.

Potrivit unor surse, experimentul Samsung de a face Galaxy S21 Ultra compatibil cu S Pen nu a funcționat conform așteptărilor. Compania spera că fanii seriei Galaxy Note vor cumpăra pur și simplu Galaxy S21 Ultra împreună cu un S Pen și o husă compatibilă cu S Pen.

Seria Galaxy Note cu S Pen posibil să revină în 2022

Din câte se pare, vânzările separate de S Pen pentru Galaxy S21 Ultra au fost extrem de scăzute. Prin urmare, compania s-ar gândi să readucă seria Galaxy Note în 2022. Samsung a confirmat deja că va lansa anul viitor un nou smartphone din seria Galaxy Note, am mai scris despre acest lucru. Seria Galaxy Note are mulți fani, iar iconicul S Pen este un instrument foarte apreciat de fanii seriei.

Încă nu este clar dacă compania va numi următorul dispozitiv Galaxy Note 21 sau Galaxy Note 22. Au fost zvonuri anul acesta că se va numi Galaxy Note 21 Ultra și va fi lansat în acest an. Acum știm că va veni doar anul viitor. Cel mai probabil numele va fi Galaxy Note 22 pentru a fi aliniat cu seria Galaxy S22, dar aceasta este o pură speculație în acest moment.

Samsung a anunțat Galaxy Note original la IFA Berlin în 2011. În numai două luni, în decembrie 2011, au fost vândute deja 1 milion de Galaxy Note. Samsung a vândut peste 50 de milioane din seria Note între septembrie 2011 și octombrie 2013 la nivel mondial.

Utilizatorii de Galaxy Note nu au fost deloc mulțumiți de întreruperea seriei Note, conform SamMobile. Ei spun că simpla adăugare a unui stilus opțional la seria Galaxy S nu este suficientă. Nu este un Galaxy Note!

În primul rând telefonul nu are un siloz încorporat pentru a stoca celebrul stilou Samsung. Apoi husa specială cu locaș pentru S Pen face telefonul mai lat decât ar trebui să fie pentru o utilizare confortabilă. Știm că Galaxy Z Fold 3 va avea compatibilitate cu stiloul Samsung. Dar și aici este o problemă. Mulți consumatori doresc o experiența S Pen, dar fără a-i arde la buzunar cheltuind mult pe un dispozitiv pliabil.