Samsung Galaxy Note 21 Ultra, probabil singurul Note din 2021

4835
Samsung Galaxy Note 21 Ultra 5G probabil singurul Note din 2021
Sursa Foto: letsgodigital.org

Acum știm totul despre seria Samsung Galaxy S21, specificații, caracteristici și data lansării. Dar, deja încep să apară primele informații despre Samsung Galaxy Note 21 Ultra, așteptat în a doua jumătate a anului 2021 Samsung lansează smartphone-uri high-end de două ori pe an. Pe 14 ianuarie 2021, seria Galaxy S21 va fi prezentată oficial în timp ce modelul Galaxy Note este așteptat în a doua jumătate a anului. Ca niciodată noile smartphone-uri Galaxy S vor fi introduse cu o lună mai devreme decât în ​​mod normal. Cu Galaxy Note 21 Ultra mai avem de așteptat.

Anul acesta modelul de elită din seria S21 – Galaxy S21 Ultra va fi compatibil cu un S Pen. Acest stilou stilou iconic a fost principala caracteristică a seriei Samsung Galaxy Note de ani de zile. Acum va fi găsit și în alte produse Galaxy din 2021. De exemplu, smartphone-ul pliabil S21 Ultra și Galaxy Z Fold 3, așteptat la sfârșitul acestui an. Aceste noi evoluții ridică în mod firesc întrebări cu privire la seria Note. Vom primi sau nu vom primi în continuare modele Galaxy Note. Se pare că Samsung a decis, vom primi anul acesta un Samsung Galaxy Note 21 Ultra.

Galaxy Note 21 Ultra, un smartphone care poate încheia seria Note

Luna trecută, agenția coreeană de știri Yonhap citată de LetsGoDigital, a scris că un oficial Samsung a declarat: „Ne pregătim pentru lansarea seriei Galaxy Note pentru anul viitor”. Putem deduce de aici că vor fi două modele, un Galaxy Note 21 și un Note 21 Ultra. Dar, conform tuturor informațiilor de până acum vom primi doar modelul Ultra din seria Note anul acesta. Sigur că multe se mai pot întâmpla până la lansarea din toamnă.

Pe baza a ceea ce se știe deja despre gama Galaxy S21 și așteptările noastre pentru gama Note 21, prietenii noștri de la LetsGoDigital a realizat o serie de randări 3D ale modelului de top așteptat; Samsung Note 21 Ultra.

Dynamic AMOLED este o nouă tehnologie de ecran disponibilă pe afișajul Infinity-O. Acest afișaj include certificarea HDR10+ pentru culori și contrast de calitate cinematografică. Dynamic AMOLED reduce lumina albastră emisă de afișaj și oboseala ochilor la utilizarea pe timp de noapte.

Deși Galaxy S20 Ultra a fost echipat cu un ecran de 6,9 ​​inch (17,53 cm), S21 Ultra va avea un ecran ceva mai mic de 6,8 inch. Note 20 Ultra are un ecran de 6,9 ​inch, probabil că afișajul Note 21 Ultra va rămâne de aceeași dimensiune ca și predecesorul său. Nu este exclus să mai crească puțin în spiritul tradiției Note. Așteptăm un ecran Dynamic AMOLED cu rezoluție QHD+, dar și o rată de actualizare de cel puțin 120 Hz. Samsung va crește probabil și mai mult luminozitatea maximă la cel puțin 1600 de niți.

Samsung S Pen nu va lipsi de pe viitorul Galaxy Note

Bineînțeles, noul Samsung Note va fi folosit cu un S Pen. Nu se poate altfel! Acest stilou a fost inclus standard încă de la primul Galaxy Note. Datorită unui compartiment dedicat pentru stylus, puteți stoca cu ușurință stiloul în telefon, după care S Pen se încarcă automat. Punând stiloul în compartiment doar 40 de secunde se poate folosi o jumătate de oră.

De-a lungul anilor, Samsung a rafinat și îmbunătățit continuu S Pen-ul. Deoarece ecranele smartphone-urilor au devenit mai mari, stylus-ul a devenit un mijloc util de creștere a productivității. Selectați și traduceți text, convertiți textul scris de mână în text tastat, adnotați pagini web, fotografii și chiar PDF-uri – totul este posibil cu stiloul Samsung.

Samsung sigur va îmbunătăți în continuare S Pen-ul în perspectiva folosirii la S21 Ultra și Galaxy Z Fold 3. De exemplu, latență și mai scăzută, mai multe tipuri de scris, ca grosime și culori, și noi funcții de comandă. În cele din urmă, aceasta rămâne cea mai distinctivă caracteristică a acestei serii de smartphone-uri high-end. Vedeți istoria seriei Galaxy Note pe I❤️Samsung!

Cameră selfie reînnoită și un nou modul foto quad

Se știe că Samsung dezvoltă o cameră selfie in-display, care era așteptată și pe seria Galaxy S21. Nu este încă clar dacă această cameră va fi gata și va fi folosită în Samsung Galaxy Note 21 Ultra. Desigur, ar fi o inovație și o evoluție fantastică, mai ales că seria de modele Note va avea exact 10 ani în 2021.

Dacă această cameră in-display nu va fi gata sigur vom avea parte de o cameră în gaura din ecranul Infinity-O, poziționată central sus. Samsung Galaxy Note 20 Ultra are o cameră selfie de 10 megapixeli (f / 2,2). Presupunem că primim una și mai performantă. S20 Ultra / S21 Ultra, de exemplu, are o cameră selfie de 40 megapixeli (f / 2.2). Este posibil ca aceasta să ajungă pe Note 21 Ultra. Apelurile video pot fi cel mai probabil efectuate în aceeași rezoluție; 4K @ 60fps.

În ceea ce privește modulul spate probabil va avea același design ca seria S21. Va împrumuta cmarele de la S21 Ultra cu o cameră de 108MP, o cameră ultra-wide de 12MP și o pereche de camere telefoto de 10MP. Una acceptă zoom-ul hibrid de 10x, cealaltă un zoom hibrid de 3x.

Rezoluția video de 8K va fi, fără îndoială, menținută, iar calitatea imaginii va fi îmbunătățită în continuare. Gândiți-vă la o rată de cadre mai mare de 30 fps sau chiar 60 fps. În prezent, 8K se aplică numai la 24 fps. În plus, un mod Pro și un mod Noapte vor fi fără îndoială disponibile.

În ceea ce privește sistemul de auto-focus de la Note 20 sigur îl vom găsi și în Note 21 Ultra. Acest lucru funcționează mult mai rapid și mai precis decât camera 3D DepthVision, care a fost utilizată la modelele anterioare de top de la Samsung.

Hardware și software pe Samsung Galaxy Note 21 Ultra

Ca în fiecare an, Samsung va instala procesor mai rapid și mai puternic decât predecesorul său. În 2021 va fi Snapdragon 888, deși în Europa va fi folosită varianta Exynos 2100. În anii precedenți, cipul Exynos era sub Qualcomm în ceea ce privește performanța și consumul de energie. Anul acesta Samsung a făcut îmbunătățiri enorme ale performanței, conform primele teste de referință.

Anul trecut am primit la alegere de 12GB RAM și 256GB sau 512GB memorie. Încă nu este clar dacă Note 21 Ultra va avea 12GB RAM, dar nu este de neconceput. Așteptăm 16GB RAM cât are Galaxy S20 Ultra, dar credem că de multe nu este necesară atâta memorie RAM. Nu ne așteptăm să vedem modificări în ceea ce privește capacitatea de stocare.

Bineînțeles, Note 21 Ultra va rula și pe cel mai recent software. În 2021 va fi sistemul de operare Android 11 în combinație cu One UI 3. Nu ne așteptăm la un jack de 3,5 mm și, probabil, slotul cardului de memorie Micro-SD va dispărea. În plus, cel mai probabil Note 21 Ultra să fie livrat fără încărcător și fără căști în cutie.

Credem că Samsung va organiza o lansare separată pentru Note 21 Ultra și Galaxy Z Fold 3. În acest caz, probabil ca Note 21 Ultra să fie anunțat mai întâi, la începutul lunii august, urmat de Z Fold 3 în octombrie. În acest moment nu se cunosc informații despre culori. Vom primi probabil variante de Mystic Bronze și Mystic Green.

În mod tradițional, smartphone-urile Note sunt cele mai mari și mai scumpe telefoane Galaxy. Nu putem estima în acest moment un preț, dar mergem pe cel aflat pe Galaxy Note 20 Ultra. În cazul în care compania introduce tehnologia camerei in-display, prețul va fi și mai mare.

SURSĂLetsgoDigital