Seria Galaxy S21 va fi considerabil mai ieftină decât seria S20

519
Seria Galaxy S21 va fi considerabil mai ieftina decat S20
Sursa Foto: androidheadlines.com

Prețurile pentru viitoarea serie Samsung Galaxy S21 au apărut deja online. Sigur momentan relative, se mai pot schimba multe până atunci, dar informațiile sunt destul de interesante. Aceste etichete de preț sugerează că viitoarea serie S21 va fi considerabil mai accesibilă decât seria de la începutul anului, Galaxy S20.

În afară de Samsung Galaxy S21 Ultra celelalte două modele din serie vor fi mai ieftine. Galaxy S21 Ultra va costa între 1.250 și 1.299 de dolari. Acum, S21 Ultra nu va fi mai accesibil decât Galaxy S20 Ultra la lansare, se pare, dar punctul de plecare pentru seria S21, în general, va fi. Acestea sunt vești bune, presupunând că aceste informații sunt corecte.

Seria Galaxy S21 va fi mai accesibilă

Prețurile pentru cele trei telefoane din seria S21 au apărut în Coreea pe site-ul Naver, conform Android Headlines. Cel mai mic model din serie, Samsung Galaxy S21 va costa între 850 și 899 de dolari. Modelul mijlociu S21+ va costa între 1.050 și 1.099 USD. Din motive de comparație, prețul de plecare pentru seria Galaxy S20 a fost de 999 USD. Acesta a fost prețul pentru modelul de bază Galaxy S20.

Toate cele trei telefoane vor fi lansate în ianuarie și vor fi disponibile la vânzare în februarie. Sursa sud-coreeană a specificat că aceste prețuri nu au fost confirmate de Samsung. Astfel că momentan avem unele rețineri în această privință. Sigur că aceste prețuri au logică, dar verdictul final aparține companiei Samsung. În final prețurile pot fi undeva în aceste intervale.

De când au existat bani, a existat și un preț. Cuvântul preț a apărut în Evul Mediu în Germania pentru prima dată la mijlocul secolului al XIV-lea, când în dreptul maritim s-a specificat că bunurile ar trebui plătite în funcție de prețul lor.

Toate cele trei telefoane vor fi lansate mai devreme decât se aștepta. Seria Galaxy S21 va semăna cu seria Galaxy S20, deși vor exista câțiva factori de diferențiere. Modulul camerei din spate va arăta considerabil diferit, deoarece va fi o extensie spre lateral al modulului camerelor foto din partea dreaptă sus de la spate.

Nu vom primi o camera frontal in-display, Samsung va păstra gaura din afișaj și va tăia mai mult din cadrele de sus și jos. Procesorul Snapdragon 875 va fi pe toate cele trei telefoane din SUA și China. Exynos 2100 va face același lucru în Europa și restul lumii.