Seria Samsung Galaxy S21 în curând în mai multe culori

300
Samsung ar putea lansa in curand Galaxy S21 in mai multe culori
Sursa Foto: via phonearena.com

Deși seria Galaxy S21 are o vechime de câteva luni, Samsung intenționează să atragă atenția asupra acestei serii emblematice. Acum am aflat că până la lansarea seriei Galaxy S22, seria Galaxy S21 va primi noi culori. Recent am văzut un Galaxy S21 Ultra într-o variantă Blue Navy. Din păcate, această variantă este exclusivă pentru Best Buy din SUA și puțin probabil să fie disponibilă altundeva.

Conform PhoneArena, Samsung planifică noi culori pentru Galaxy S21 pentru a doua jumătate a anului 2021. Unele culori vor fi lansate înainte de lansarea celor două pliabile, iar altele vor fi disponibile după. Culorile exacte nu sunt în acest moment clare. Cu toate acestea, se pare că că Samsung ar putea introduce și noi configurații de stocare alături. Este vorba despre un Galaxy S21 cu 12GB de memorie RAM sau poate un Galaxy S21 Ultra cu stocare de 1TB.

Seria Samsung Galaxy S21 va fi lansată în mai multe culori

Nu este clar ce dispozitiv din seria Galaxy S21 care va primi un strat proaspăt de vopsea. Nu este exclus ca toți cei trei frați S21 să primească același tratament. Mișcarea aceasta Samsung urmează lansării recente a modelului Galaxy S21 Ultra Blue Navy. Noile culori ar trebui să ofere clienților mai multe motive să achiziționeze un model din seria Galaxy S21 pe măsură ce se apropie sezonul de sărbători de la sfârșitul anului. De obicei este un sezon crucial nu doar pentru Samsung, ci pentru toate celelalte mărci de smartphone-uri.

Totuși, nu toată presiunea va fi asupra modelelor Samsung Galaxy S21. Disponibil alături de gama existentă va fi din octombrie și viitorul flagship mai ieftin Samsung Galaxy S21 FE. Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 sunt două modele cruciale pentru Samsung. Mai multe informații sugerează că gigantul tech vizează 7 milioane de vânzări combinate până la sfârșitul anului 2021.

Samsung produce aproximativ o cincime din exporturile din Coreea. Are veniturile egale cu aproximativ 17% din PIB-ul Coreei. Compania are o influență puternică asupra dezvoltării economice, a politicii, mass-mediei și culturii din Coreea.

Utilizatorii ar saluta, fără îndoială, mai multă memorie / stocare pe dispozitivele de bază Galaxy S21. Se poate spera doar că aceste noi variante nu sunt blocate la un anumit distribuitor sau furnizor de rețea.