Seria Samsung Galaxy S21 (S30) va fi lansată cu One UI 3.1

598
Sursa Foto: phonandroid.com

Galaxy S21 (Galaxy S30) ar încorpora direct interfața Samsung One UI 3.1. Contrar primelor informații care au apărut pe web, Samsung ar ignora în cele din urmă versiunea One UI 3.0. Această iterație ar rămâne astfel rezervată pentru seriile Galaxy S20 și Galaxy Note 20.

Zilele trecute 2020, Jimmy is Promo, un cunoscut informator din lumea smartphone-urilor, a menționat despre Galaxy S21 (S30) pe contul său de Twitter: „Galaxy S21 va fi lansat cu One UI 3.1 și nu One UI 3.0”. A afirmat leakerul, în general bine informat despre planurile companiei Samsung.

Nu este chiar o surpriză. Ca regulă generală, Samsung integrează într-adevăr versiunea One UI x.1 a interfeței sale în noua sa serie Galaxy S. În acest an, seria Samsung Galaxy S20 a fost lansat cu interfața One UI 2.1. La scurt timp, această versiune a fost implementată pe modelele anterioare, seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10, oferind acestora mai multe caracteristici noi aflate pe seria S20.

Galaxy S21 cu interfața Samsung One UI 3.1

Dacă informațiile de la Jimmy is Promo sunt confirmate, Samsung va înlocui rapid One UI 3.0 cu One UI 3.1. Compania sud-coreeană se pare că a luat decizia de a lansa noile modele S21 (S30) mai devreme anul viitor. O lansare în ianuarie este foarte probabilă. Ultima știre este că interfața One UI 3.0 în versiunea stabilă și finală va fi implementată pe seria Galaxy S20 și Note 20 spre sfârșitul lunii decembrie sau chiar începutul lunii ianuarie.

În prezent, actualizarea este disponibilă numai pentru membrii programului beta într-o mână de țări. Nu este vorba de România, dar printre acestea se regăsesc Coreea de Sud și Statele Unite. Printre noile caracteristici ale Samsung One UI 3.0, există widget-uri Always On Display îmbunătățite, modul DeX fără fir sau un coș de reciclare pentru mesajele șterse recent. Evident, interfața se bazează pe sistemul de operare Android 11.

PhonAndroid este un site din Franța fondat în 2010. Un site serios făcut de profesioniști din domeniu. Este cea mai mare comunitate dedicată știrilor Android și tehnologiei! Publică informații despre ultimele tehnologii mobile, recenzii la smartphone-uri, aplicații, sfaturi și multe altele.

Conform PhonAndroid, compania Samsung ar trebui să anunțe Galaxy S21 (S30) în primele săptămâni din ianuarie 2021. În plus, scurgerile sugerează că seria Galaxy S21 va veni cu un design complet nou. De fapt, Samsung ar urma abordarea ultimelor modele Apple, cu ecran plat și colțurile cu o rază mai mică.