Acasă Stiri Seria Samsung Galaxy Tab S8 ar putea ajunge la începutul anului viitor

Seria Samsung Galaxy Tab S8 ar putea ajunge la începutul anului viitor

0
Seria Samsung Galaxy Tab S8 ar putea ajunge la începutul anului viitor
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung are obiceiul de a lansa în fiecare an o nouă serie de tablete pilot. Anul trecut, am primit Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+, iar pentru 2021 este planificată seria Samsung Galaxy Tab S8. Cu aceasta se așteaptă ca Samsung să rupă gura târgului lansând simultan trei noi modele. Modelul mai mare, probabil Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, va avea un ecran OLED de 14,6 inch (37.08 cm) și alte specificații impresionante.

Această tabletă atotputernică, o numim momentan Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, similar cu modelele de top ale telefoanelor emblematice Samsung, ar fi însoțită de ceva mai umilele Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+. Toate lucrurile care vin cu viitoarele tablete Samsung sunt impresionante. Dar acum se pare că va trebui să așteptăm un pic mai mult.

Seria Samsung Galaxy Tab S8 la începutul lui 2022

Potrivit SamMobile, compania va lansa seria Samsung Galaxy Tab S8 la începutul anului viitor, în loc de anul acesta. Intervalul de timp al lansării acestor tablete nu fost menționat vreodată în zvonurile de până acum. Dar o lansare anul viitor pare cel mai probabilă având în vedere criza de cipuri care afectează industria.

Această lipsă de cipuri ar fi provocat, de asemenea, o întârziere în lansarea telefonului Galaxy S21 FE. Deci nu este deloc surprinzător faptul că gama de tablete Samsung Galaxy Tab S8 este împinsă pentru începutul anului viitor. Deși există destul timp până la lansarea seriei Samsung Galaxy Tab S8, știm deja unele lucruri despre specificații și prețuri.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]SamMobile este un site olandez fondat în 2011. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive Samsung.[/vc_message]

Samsung Galaxy Tab S8 și Galaxy Tab S8+ vor fi similare cu Galaxy Tab S7 și S7+ ca specificații. Ambele modele vor avea „cel mai rapid procesor de ultimă generație”. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va avea un ecran AMOLED de 14,6 inch și o baterie de 12.000mAh. Toate cele trei modele vor accepta S Pen și un nou accesoriu de tastatură premium. Conectivitatea 5G va fi o opțiune în plus față de aromele obișnuite Wi-Fi și numai LTE.

Între timp, prețurile ar putea începe de la 740$, 1.120$, respectiv 1.320 de dolari. Toate aceste detalii aparent provin din sondajele oficiale Samsung, deci sunt destul de credibile. Dar, având în vedere data când va fi lansată seria Samsung Galaxy Tab S8, se mai pot schimba multe.