„Ce se întâmplă pe Serif TV?” Campanie în parteneriat cu mărci iconice

540
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Televizorul Samsung Serif TV a fost lansat în anul 2016. Televizorul a fost dezvoltat în colaborare cu firma de design Ronan & Erwan Bouroullec din Paris. Compania franceză este una dintre cele mai cunoscute din lume în designul industrial și este specializată în mobilier. Este un televizor inedit ce depășește condiția unui astfel de produs.

The Serif a primit prestigiosul premiu iF Product Design 2016 acordat de iF International Forum Design. A mai primit și premiul Wallpaper Design 2016 în Marea Britanie și Good Design Award 2016 din Japonia. Este primul televizor al companiei Samsung care a câștigat aceste premii prestigioase.

Campanie publicitară pentru Serif TV

Samsung Electronics a lansat acum la nivel mondial o interesantă campanie „Ce se întâmplă pe Serif?”. Este dedicată în mod special televizorului The Serif. Inspirat de tendințele în schimbare rapidă, Samsung lansează această campanie, subliniind caracteristicile unice de design ale The Serif care evocă nostalgie plăcută cu un apel retro.

În vremea în care televizoarele cu tuburi catodice erau la modă, utilizatorii lor puneau diferite amintiri și fotografii înrămate sus pe televizor. O tempora o mores! Acum cu televizoarele moderne foarte subțiri acest lucru nu mai poate fi făcut.

O tempora o mores – este o expresie latină care se traduce ca Oh ce vremuri! O, ce obiceiuri! Expresia a fost folosită de către Cicero în patru discursuri diferite, ca o expresie a dezgustului său, pentru a deplora condiția regretabilă a republicii romane.

Mai multe branduri de modă, frumusețe și stil de viață se vor alătura și vor sprijini campania Samsung, conform NewSamsung. Firme celebre, printre care „LEGO”, „AMOREPACIFIC”, „Heinz”, „Sticky Monster Lab”, „GoolyGooly”, „Alessi” și „Callaway Golf” vor lansa hashtag-uri unice.

Televizorul Serif este dotat, printre altele, cu ultima tehnologie de ecran QLED pentru a oferi o calitate îmbunătățită a imaginii. Modul Ambient, oferă informații, cum ar fi titluri de știri și actualizări meteorologice. Ambient Mode are capacitatea de a afișa imagini copiate din fundalul unde este amplasat. Se contopește practic în decorul casei atunci când televizorul este oprit. The Serif face parte din seria de televizoare Lifestyle, alături de The Frame.