Seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 primesc aplicația WhatsApp

251
Seriile Galaxy Watch 4 si Watch 5 primesc aplicatia WhatsApp
Sursa foto: via hdblog.it

Sosesc tot mai multe noutăți despre aplicația de mesagerie WhatsApp. În ultimele este vorba atât despre compatibilitatea cu alte platforme, cât și noi funcții aflate în program beta, care vor ajunge în curând în versiunea finală. Poate cel mai important punct este că posesorii de Galaxy Watch 4 și Watch 5 primesc aplicația WhatsApp.

WhatsApp testează acum o aplicație pentru Pixel Watch, Galaxy Watch 5 și alte dispozitive care rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare smartwatch Google. Am văzut deja niște capturi de ecran care ne oferă o privire asupra cum arată aplicația în această etapă de dezvoltare. Aplicația WhatsApp va fi disponibilă pe ceasurile inteligente Samsung cu sistemul de operare Wear OS. Este vorba despre seria Galaxy Watch 4 și seria Galaxy Watch 5.

Aplicația arată lista de contacte recente, oferă un link către Setări și un link „Deschide pe telefon”. Când deschideți o conversație, puteți vedea mesajele anterioare, puteți răspunde prin înregistrarea unui mesaj vocal sau puteți deschide tastatura sistemului pentru a introduce un mesaj. În chat-urile de grup putem vedea contactele prezente în el și putem decide să deschidem conversația pe smartphone-ul nostru. Procesul de configurare implică introducerea unui cod de opt cifre între ceas și smartphone pentru recunoaștere. Dar, totul este extrem de simplu.

Aplicația WhatsApp va fi disponibilă pe seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5

WhatsApp oferă o aplicație circulară pentru vizualizarea mesajelor necitite. Există, de asemenea, două butoane „WhatsApp Contacts” pentru ca să săriți la o persoană și „WhatsApp Voicemail”, care vă permite să începeți rapid o înregistrare audio.

De asemenea, apar noi informații despre una dintre cele mai așteptate funcții. Este vorba capacitatea de a edita mesajele care au fost deja trimise. Știm că funcția este în teste de ceva timp, iar acum au apărut semne noi pe Android și chiar pe WhatsApp Web, versiunea compatibilă cu PC-urile noastre. În special în cazul PC-ului s-a descoperit că WhatsApp dezvoltă o alertă pentru a explica când modificarea mesajului are succes. Caracteristica a apărut cu versiunea 2.23.10.10 disponibilă pe Google Play Store și este disponibilă pentru unii testeri beta.

WABetaInfo este un site independent cu știri și actualizările în timp real despre aplicația de mesagerie WhatsApp. WABetaInfo a fost fondat pe 15 ianuarie 2016. Este considerat principalul portal de știri despre WhatsApp.

În ceea ce privește WhatsApp Web, aici a apărut și funcția de editare a mesajelor și conform, WABetaInfo a început să apară pentru unii utilizatori înregistrați pentru programul beta. Pare evident că suntem în faza finală și foarte curând, poate câteva săptămâni, ar putea sosi lansarea definitivă. Va fi lansată o actualizare care va face acest serviciu disponibil tuturor.

WhatsApp lucrează permanent la noi servicii și funcții pentru utilizatori, potrivit HDBlog. Printre cele mai recente și interesante, în dezvoltare pentru Windows, sunt capacitatea de a schimba fundalurile de chat și capacitatea de a activa redarea automată GIF.