Gata nu mai există cale de întoarcere, suntem la doar două săptămâni distanță înainte de a fi lansat setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro. Noua generație de căști Samsung cu adevărat fără fir sunt cel mai probabil gata de lansare. Mai trebuie doar dezinfectate, parfumate și ambalate pentru întâlnirea cu Galaxy Unpacked 2021.

Deja setul wireless Galaxy Buds Pro are pagină de asistență pe site-ul oficial al companiei din Canada. Noul accesoriu va fi lansat alături de seria Galaxy S21, de un nou încărcător Samsung și probabil de un smartphone surpriză sau un tracker de fitness. Dar, data de 14 ianuarie când vom vedea toate acestea și probabil și unele surprize de la Samsung, nu este departe.

Setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro (SM-R190)

O pagină de asistență pentru căștile TWS a apărut la sfârșitul anului trecut pe site-ul web canadian al Samsung. Apariția pe Samsung Canada nu aduce noi informații despre setul Galaxy Buds Pro. Site-ul respectiv se limitează la publicarea numărului de model SM-R190. Știm deja că aparține viitoarelor căști fără fir Buds Pro.

Setul Samsung Galaxy Buds Pro va avea același design intraauricular ca Galaxy Buds și Samsung Galaxy Buds+. Dar dincolo de design, noile căști vin cu o calitate mult îmbunătățită a sunetului, cu Ambient Mode îmbunătățit și o anulare activă a zgomotului mai bună decât Samsung Galaxy Buds Live.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Ambient Mode sau modul de sunet ambiental, este o caracteristică a căștilor Samsung. Sunetul ambiental va filtra zgomotele exterioare, astfel încât să puteți auzi în continuare sunete importante în timp ce ascultați muzică și să fiți atenți la împrejurimi.[/vc_message]

Designul mai conic al mugurilor sugerează că aceste căști vor intra mult mai adânc în urechi decât precedentele modele. Setul wireless Galaxy Buds Pro va fi printre mai scumpe de la Samsung. Conform Mypoweruser, vor avea un preț de 199$ în Statele Unite și 229 de euro în Europa. Buds Pro va avea ANC, trei microfoane, două difuzoare și rezistență la apă cu certificarea IPX7. Conform informațiilor, Galaxy Buds Pro durează până la 28 de ore cu o singură încărcare.