Shazam primește o nouă actualizare pentru ceasurile Galaxy Wear OS

85
shazam Galaxy Watch
Sursă foto: MacRumors Forum

Aplicația Shazam, un serviciu de identificare muzicală deținut de Apple, este disponibil atât pe Android, cât și pe iOS. Acum aplicația Apple primește o nouă actualizare pentru ceasurile inteligente Wear OS. În special, această actualizare semnificativă aduce o interfață de utilizare modernizată pentru o experiență îmbunătățită. Ceasurile Samsung Galaxy din ultimele trei generații au sistemul de operare Wear OS.

Shazam este o aplicație gratuită care recunoaște muzică, emisiuni TV, filme și reclame pe baza unei scurte mostre din microfonul dispozitivului. Ajută la recunoașterea muzicii la radio sau într-un magazin, chiar și cu căștile pornite. Acum, pentru upgrade, precum și pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor, lansează o nouă actualizare majoră. Ceasurile Samsung cu Wear OS sunt cele din seria Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 6.

Utilizatorii eligibili pot instala acum noua versiune de Shazam din Play Store pe telefonul lor sau pe Galaxy Watch.

Acum utilizatorii nu trebuie să-și poarte smartphone-ul de fiecare dată, deoarece aplicația Shazam funcționează independent. Simultan, pentru a începe procesul de recunoaștere a muzicii, utilizatorii vor trebui acum să facă clic în special pe sigla Shazam, în loc să lanseze doar aplicația.

Cu toate acestea, pentru a se bucura de o experiență muzicală mai perfectă, utilizatorii unui ceas din seriile Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 6 care rulează Wear OS pot descărca aplicația Shazam. Dacă ați instalat deja aplicația, faceți upgrade la cea mai recentă versiune.

Shazam a fost achiziționat de Apple Inc. în 2018, pentru 400 de milioane de dolari. Aplicația are peste 1 miliard de descărcări pe toate platformele. Peste 75% din toate căutările de muzică pe Shazam provin de pe dispozitive mobile.

Cea mai recentă actualizare Shazam este disponibilă numai pentru seria Galaxy Watch 4 și pentru proprietarii de ceasuri mai noi. Deci, persoanele interesate pot instala cu ușurință actualizarea pentru a experimenta versiunea actualizată și a recunoaște muzica care se redă.

Anterior, utilizatorii trebuiau să împerecheze aplicația Shazam de pe ceas cu telefonul, potrivit SamLover. Acum, cu această actualizare, aplicația Shazam funcționează independent de aplicația pentru telefon. După actualizare utilizatorii trebuie doar să facă clic pe sigla Shazam pentru a începe procesul de recunoaștere a muzicii.

Acum nu se solicită o conexiune la internet. Ceasul înregistrează muzica, apoi o analizează atunci când este conectat la internet. Melodiile identificate sunt apoi sincronizate instantaneu cu toate celelalte dispozitive, oriunde este conectată aplicația Shazam. În timp ce derulați în jos pe ecranul principal din aplicație, aceasta arată lista melodiilor pe care utilizatorul a cerut să fie recunoscute mai devreme și, după ce a recunoscut melodia, oferă detalii despre titlu, album și artist.