Aplicația SideSync se oprește oficial, este înlocuită de Samsung Flow

997
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung închide oficial aplicația SideSync. Aplicația Samsung permite utilizatorilor să își partajeze ecranul și datele smartphone-ului cu o tabletă sau computer. Primele semne despre dispariția acestei aplicații au apărut prima dată în octombrie anul trecut. Atunci aplicația SideSync a fost înlocuită cu Samsung Flow pe seria Samsung Galaxy S9.

Acum, gigantul tech urmează să oprească această aplicație pe toate smartphone-urile. Apoi utilizatorii care vor dori să își partajeze notificările și să reflecte ecranul smartphone-ului pe un computer vor trebui să facă acest lucru folosind Samsung Flow. Aplicația SideSync are peste 50 de milioane de descărcări în Google Play Store.

Samsung recomandă Samsung Flow în locul SideSync

SideSync va înceta să mai existe pe Samsung Galaxy Store și Google Play Store începând cu 15 octombrie. După această dată utilizatorii de smartphone-uri Samsung nu vor mai putea găsi și descărca aplicația pe Galaxy Store și Google Play Store. Conform Sam Mobile, utilizatorii care au deja aplicația pe telefoanele lor vor putea să o utilizeze în continuare. Totuși, Samsung recomandă Samsung Flow ca o alternativă mai bună pentru persoanele care au folosit înainte SideSync.

Dragi clienți SideSync, aplicația nu mai este disponibilă începând cu [15, octombrie 2019, GMT + 9], conform unei modificări a politicii de funcționare internă. Deși serviciul SideSync nu mai funcționează, puteți continua să utilizați oglindirea prin Samsung Flow. Vă mulțumim că utilizați SideSync. Ne vom strădui să vă oferim în continuare servicii de înaltă calitate„. Așa sună comunicatul publicat de compania Samsung.

Samsung Galaxy Store este un magazin de aplicații folosit pentru dispozitivele fabricate de Samsung. Lansat în septembrie 2009 serviciul este livrat în principal pe smartphone-uri și smartwatch-uri Galaxy. Galaxy Store este disponibil în 125 de țări și oferă aplicații pentru platformele Android, Tizen și Windows Mobile.

Cum am scris mai sus dispariția aplicației nu este o surpriză, având în vedere lipsa de suport pentru Samsung Galaxy S9 în urmă cu un an. În ceea ce privește motivul pentru care Samsung a decis să pună capăt SideSync, acest lucru nu pare să fie un caz de a scăpa de o caracteristică utilă fără a oferi o alternativă. Este mai mult o decizie de a eficientiza platformele și de a integra unele dintre caracteristicile acestei aplicații în Samsung Flow.