Samsung a prezentat noi sisteme de climatizare la Climate Solutions Day

454
Samsung a prezentat noi sisteme de climatizare la Climate Solutions Day
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a organizat evenimentul Climate Solutions Day pentru parteneri. Deviza evenimentului a fost „Ready for the New World” („Pregătiți pentru o Nouă Lume”). Pe tot parcursul evenimentului, organizat online, compania a reunit profesioniști vizionari din domeniu alături de recentele inovații Samsung. Evenimentul a fost transmis din Olanda pentru publicul din Europa, oferind oaspeților oportunitatea unică de a accesa evenimentul din propriile case.

Formatul virtual al Climate Solutions Day a permis participanților o experiență aprofundată a noilor soluții și tehnologii Samsung. A oferit în același timp oportunități pentru un dialog direct cu angajații Samsung. Evenimentul a găzduit mai mulți vorbitori de la Samsung, care au prezentat inovații recente și viziunea companiei pentru 2021. Au avut loc sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar invitat a fost Pierluigi Collina, cel mai cunoscut arbitru de fotbal din lume.

Evenimentul virtual Climate Solutions Day ne-a oferit oportunitatea de a prezenta și altor profesioniști cele mai recente inovații ale noastre. Este vorba despre DVM S2 și WindFree Pure 1.0. Deși viața s-a schimbat drastic în 2020, ne concentrăm în continuare asupra redefinirii, inovării și îmbunătățirii confortului climatizării de interior. Forțăm permanent limitele tehnologiei, inovației și designului. Împreună cu partenerii noștri, vom defini viitorul și vom profita de oportunitățile care se află înaintea noastră”. A spus Wim Vangeenberghe, Președinte Samsung Electronics Air Conditioning Europe.

Climate Solutions Day – A șasea generație de DVM: DVM S2

Evenimentele anului trecut au forțat Samsung să găsească noi modalități de a interacționa cu partenerii săi. Modul de a face afaceri personal și față-în-față în mediul online a generat noi modalități de a lucra împreună. Samsung a demonstrat flexibilitate în a da ajutor, fie că a fost prin intermediul susținerii financiare, vânzărilor, sau cu privire la probleme tehnice.

Samsung a fost întotdeauna în avangarda soluțiilor orientate spre client, iar divizia sa HVAC nu este o excepție. Pe parcursul Climate Solutions Day, compania a anunțat lansarea a două dintre cele mai recente inovații ale sale. Este vorba despre gama eficientă energetic DVM S2 pentru aplicații comerciale și WindFree Pure 1.0 pentru aplicații în spații de locuit care sporesc calitatea aerului interior.

Noua gamă DVM S2 – cea de a șasea generație de sisteme DVM oferă o eficiență energetică de vârf în industrie. Aduce inovații în materie de inteligență artificială ale capacităților de control pentru optimizarea condițiilor de climatizare în funcție de diversele medii. Crește eficiența fără a afecta confortul și se remarcă prin instalare și service mult îmbunătățite. Totul se află într-o unitate mai silențioasă, prin intermediul unei tehnologii remarcabile de reducere a zgomotului. În plus, noua gamă facilitează selectarea unităților pe baza unei linii de interior eficientizate. DVM S2 accentuează contribuția Samsung la misiunea UE de a deveni o economie neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon până în 2050. Noua gamă de climatizoare va fi disponibilă în Europa începând cu aprilie 2021. Conform Samsung Newsroom, disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

Samsung a lansat WindFree Pure 1.0

Sistemul de aer condiționat WindFree Pure 1.0 cu montare pe perete este o altă noutate prezentată la Climate Solutions Day. Recenta inovație rezidențială Samsung vizează o calitate sporită a aerului interior din locuințe. WindFree Pure 1.0 este echipat cu un filtru PM1.0 pentru purificarea aerului, tehnologia unică de răcire WindFree, funcția Freeze Wash și funcții de control inteligent pentru a oferi un confort de climatizare optim și aer mai curat în locuințe.

Modelul montat pe perete este echipat cu un filtru electrostatic PM1.0, care funcționează ca un purificator de aer. Poate filtra particulele de praf de până la 0,3 microni și poate steriliza anumite tipuri de bacterii utilizând un încărcător electrostatic. În plus, calitatea aerului interior poate fi monitorizată continuu prin intermediul SmartThings. Chiar și atunci când unitatea este oprită, senzorul de praf este capabil să înregistreze calitatea curentă a aerului din cameră. Se trimite o notificare atunci când poluarea aerului atinge nivelul „slab” sau „foarte slab”. Prin intermediul aplicației SmartThings, utilizatorul poate răspunde informării pornind modul de purificare a aerului de la distanță.

Viziunea Samsung pentru New World „Ready for the New World”

Pe parcursul evenimentului Climate Solutions Day oaspeții au urmărit diverse seminarii în cadrul cărora Samsung și-a prezentat viziunea de viitor. Acestea s-au concentrat pe teme precum calitatea aerului interior, durabilitatea, conectivitatea și oportunitățile de creștere pe piața rezidențială.

Întrucât europenii utilizează acum aproximativ 90% din timpul lor în interior, calitatea aerului interior a devenit mai importantă în 2021. Organizația Mondială a Sănătății a subliniat importanța acestui lucru și subiectul este din ce în ce mai studiat de către oamenii de știință. În cadrul evenimentului, Samsung a prezentat noile sale sisteme cu filtru PM1.0 și modul în care ele purifică aerul.

Împreună cu Proiect Etiopia, Samsung a demonstrat cum funcționează soluțiile sale ClimateHub TDM Plus. Având în vedere Acordul european pentru mediu, care vizează reformarea sistemului energetic european existent într-unul eficient și integrat, tranziția de la încălzirea tradițională către soluții de încălzire mai sustenabile, cum ar fi pompele de căldură, se dezvoltă rapid ca o soluție viabilă în Europa. Aceste evoluții, alături de utilizarea tehnologiei digitale avansate care facilitează conectivitatea inteligentă, reprezintă pașii cei mai eficienți pe calea îmbunătățirii confortului, economisind totodată energie, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.