Samsung Electronics a instalat ecrane de semnalizare inteligentă Samsung Smart Signage, în cele 90 de stații de metrou din Seul. Samsung  anunțat că a instalat 4.218 de ecrane Smart Signage ca parte la participarea sa la proiectul de digitalizare a ghidului de metrou promovat de Seoul Transportation Corporation.

Samsung Electronics a înlocuit hărțile analogice existente în sălile de așteptare și la ieșirea spre liniile de metrou din Seul. Vechile ecrane au fost înlocuite cu ecrane de semnalizare inteligente și tactile de 49 și 65 inch (165,1 centimetri). Drept urmare, utilizatorii de metrou pot utiliza aceste ecrane inteligente pentru diverse informații, precum liniile de metrou, orarul metroului, străzile înconjurătoare și informații despre trafic în timp real, ca și cum ar folosi aplicații mobile.

Samsung Smart Signage de 1,6 metri cu rezistență la praf

În plus, semnul care până acum a fost utilizat pentru a marca numărul ușii vagonului de metrou a fost înlocuit cu unul mai mare pentru a îmbunătăți lizibilitatea. Pe peroane și în sala de așteptare, a fost instalat un ecran Samsung Digital Smart Signage mult mai mare, de 85 de inch (215,9 centimetri). Acesta poate afișa conținut în ultra-high-definition și poate fi folosit și pentru reclame.

Ecranele Samsung Digital Smart Signage au fost selectate de Seoul Transportation Corporation pentru acest proiect. Afișajele Samsung sunt fiabile și durabile, chiar dacă sunt operate și afișează conținut 24 de ore pe zi, 365 de zile pe zi. Aceste ecrane inteligente Samsung au certificarea IP5X pentru rezistentă la praf.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Seoul Metropolitan Subway, metroul din Seul a fost inaugurat în 1974. Este unul dintre cele mai mari și mai eficiente metrouri din lume, conform CNN. Are o lungime a liniilor 331,5 km. Majoritatea trenurilor au ecrane TV digitale și toate au aer condiționat și scaune cu climatizare care sunt încălzite automat iarna.[/vc_message]

În plus, întreaga suprafață a afișajului este antireflectantă pentru a spori vizibilitatea și un raport ridicat de contrast pentru a oferi informații clare în orice moment. Kim Seok-gi, vicepreședinte al diviziei de business display video a Samsung Electronics, a declarat: „Suntem încântați că am făcut această digitalizare a ghidurilor pentru Seoul Transport Corporation”.

Vă reamintim că, potrivit firmei de cercetare de piață IHS Markit, Smart Signage de la Samsung Electronics s-a clasat pe locul 1 în lume timp de 11 ani consecutivi. Conform ultimelor date publicate Samsung a avut o cotă de piață de 28,5% în al doilea trimestru al acestui an.