Cele mai recente inovații Samsung îmbogățesc viața utilizatorilor

1361

În conformitate cu stilul de viață rapid al consumatorilor, Samsung oferă o mare varietate de smartphone-uri și aparate electrocasnice în 2019. Gigantul tech, cu multitudinea de dispozitive, este concentrat pe îmbogățirea vieții utilizatorilor pentru a le permite să interacționeze cu familia, cu cei dragi sau cu prietenii, pentru a promova un stil de viață echilibrat și conectat.

Aceste dispozitive din toate domeniile joacă un rol important în viața de zi cu zi a utilizatorilor. În special prin utilizarea lor în îmbunătățirea comunicării sociale, în celebrarea momentelor frumoase și în partajarea unor amintiri valoroase. Dacă sunteți cu familia sau cu altă ocazie și faceți o fotografie și vreți să o partajați pe social media, Samsung facilitează aceste momente cu ajutorul telefoanelor smartphone de ultimă oră.

Aparatele de uz casnic Samsung joacă un rol foarte important în viața de zi cu zi. De asemenea, televizoarele Samsung QLED permit utilizatorilor să se relaxeze și să se bucure de vizionarea emisiunilor preferate cu membrii familiei. Frigiderul Twin Cooling Plus de la Samsung poate primi cantități mari de alimente pentru ca utilizatorii să se pregătească pentru orice eveniment.


Smartphone-urile Samsung cu specificații și performanțe excelente

Samsung Galaxy S10 este proiectat pentru cei care doresc un smartphone premium cu performanțe puternice. Conform site-ului Saudigazette, seria Galaxy S10 lansată în februarie dă tonul pentru o nouă generație de experiențe mobile. Seria Galaxy S este din ce în ce mai solicitată pe toate piețele din lume. Are funcții avansate, afișajele excelente, camere și performanțe care să reflecte stilul de viață al clienților moderni. Smartphone-ul Galaxy S10 va surprinde cele mai vii și prețioase momente cu familia și prietenii. Galaxy S10 este realizat cu cel mai bun ecran Samsung, primul ecran Dynamic AMOLED din lume.

HDR10+ este un format creat de Samsung, 20th Century Fox și Panasonic. Culorile sunt mai dinamice și adaugă mai multă adâncime imaginii. Cele mai albe elemente și culori sunt mai strălucitoare, în timp ce zonele cele mai negre devin mai pronunțate. HDR10 +reușește să ajungă la o luminozitate de 4.000 nits , față de doar 1.000 de HDR10.

Galaxy S10 este primul telefon smartphone certificat HDR10+. Ecranul oferă un conținut digital viu, iar cu o cartografiere dinamică a tonurilor consumatorii vor vedea o mare gamă de culori pentru o imagine realistă. Pentru prima dată seria S, oferă un obiectiv Ultra Wide cu un câmp de vedere de 123°, exact ca ochiul uman. Deci ceea ce văd utilizatorii este ceea ce se află în fotografia finală. Camerele aflate pe Galaxy S10 sunt echipate cu inteligență artificială pentru a capta imagini și clipuri video de înaltă calitate. Cu ajutorul camerei cu obiectiv Ultra Wide, se pot face fotografii impresionante la diferite peisaje, panorame mari și chiar o familie mai numeroasă poate fi cuprinsă în fotografie.

Galaxy A70 beneficiază de ultimele inovații Samsung

Construit cu cele mai recente inovații Samsung, modelul Galaxy A70 prezintă un design elegant, afișaj Infinity mare, cameră triplă îmbunătățită, baterie puternică și conectivitate excelentă. Cu un ecran Infinity-U de 6,7 inch, împreună cu cel mai mare ecran din portofoliul Galaxy A până în prezent, Galaxy A70 oferă o experiență mult mai imersivă pentru activitățile zilnice. Camera triplă pe Galaxy A70 are senzori de înaltă rezoluție, care realizează fotografii ideale. Calitatea imaginii, indiferent de împrejurimi sau de ora când este făcută este ireproșabilă. Utilizatorii pot profita la maximum de fotografiile lor cu Samsung Galaxy A70 și Scene Optimizer, care poate recunoaște și îmbunătăți intuitiv până la 20 de scene, aducând cele mai bune rezultate.

Seria de televizoare Samsung UHD 2019 a parcurs un drum lung de la caseta neagră simplă a trecutului. Acum această serie vine cu cea mai recentă tehnologie și oferă cea mai bună experiență de vizionare cu un echilibru armonios între design și performanță. Noul televizor QLED de la Samsung adaugă o notă estetică încântătoare casei, cu un design subțire, care permite utilizatorului să se bucure de o experiență de divertisment de înaltă rezoluție, menținând în același timp o locuință elegantă.

Cel mai recent televizor QLED de la Samsung include o caracteristică specială numită Ambient Mode, în care utilizatorii pot afișa conținut decorativ care se amestecă în decorul camerei. Cu această caracteristică, tehnologia QLED a făcut ca televizorul să fie mai mult decât un instrument de afișare, devenind o capodoperă care să ofere decorului casei o notă modernă și elegantă. O altă inovație care facilitează viața clienților este telecomanda One Remote. Este o telecomandă universală echipată cu o multitudine de posibilități de comandă. Poate să controleze numeroasele dispozitive conectate la televizorul QLED și, poate să găsească programele prin comandă vocală.

Samsung Twin Cooling Plus și mașina de spălat AddWash

Frigiderul inovator Samsung Twin Cooling Plus, foarte inovativ, este extrem de util deoarece are capacitate pentru mai multă mâncare proaspătă, previne mirosurile mixte și menține un gust delicios, făcându-l un instrument perfect de depozitare. Acest frigider de înaltă tehnologie vine cu 5 moduri personalizabile, cum ar fi: modul regulat, modul de economisire a energiei, modul de vacanță, modul de funcționare a frigiderului (spațiu suplimentar) și modul mini-frigider. Aceste moduri diferite sunt utile pentru a păstra o mare cantitate de alimente fără a avea nevoie de cumpărături în mod constant.

Mașina de spălat AddWash de la Samsung oferă soluția ideală pentru procesul de spălare din orice casă. Cu tehnologia sa nouă și inovatoare, permite utilizatorilor să adauge rufele uitate, haine noi, mai mult detergent de rufe sau balsam în orice moment în timpul ciclului de spălare. Nu mai este nevoie să opriți mașina de spălat, permițând utilizatorilor să economisească mai mult timp și energie.