Smart Widget ajunge pe Galaxy Fold original cu actualizarea din iunie

253
Smart Widget ajunge pe Galaxy Fold original cu actualizarea din iunie
Sursa foto: tizenhelp.com

Chiar dacă este considerat un model mai vechi și are o circulație mai restrânsă, Galaxy Fold original nu a fost uitat de Samsung. Funcția Smart Widget a ajuns în sfârșit la prima generație de Samsung Galaxy Fold. Funcția a fost lansată și pe telefoanele pliabile mai noi, Samsung Galaxy Z Fold 2, Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 printr-o actualizare.

Acum, caracteristica a ajuns la primul telefonul pliabil Samsung cu o nouă actualizare, conform colegilor noștri de la site-ul TizenHelp. Compania a trimis, de asemenea, un patch de securitate din iunie prin care care elimină erorile cunoscute de pe dispozitiv. Samsung Galaxy Fold a fost anunțat în februarie 2019 și lansat la vânzare în septembrie același an. A fost primul telefon pliabil Samsung lansat pe piață.

Samsung Galaxy Fold primește Smart Widget

Cu funcția de Smart Widget – widget inteligent, utilizatorii vor economisi spațiu suplimentar pe ecran. Noua funcție combină inteligent toate widget-urile esențiale într-un singur format și afișează informații utile. Pentru a activa funcția de widget inteligent, țineți apăsat tapetul sau spațiul gol de pe ecranul principal. În continuare, vă va arăta secțiunea widget unde o puteți activa.

În ultimele actualizări, Samsung lansează noi setări în secțiunea Aplicații din surse necunoscute. Noua opțiune vă va ajuta la prevenirea aplicațiilor rău intenționate de pe dispozitiv și oferă un plus de securitate. De asemenea, puteți gestiona lista de aplicații blocate din Setări.

Samsung Galaxy Fold a fost vândut în unele țări cu sume incredibile și telefoanele au fost vândute rapid. Imediat după lansarea în Brazilia tot stocul, relativ limitat, a fost epuizat în mai puțin de 24 de ore. Prețul a fost de 3.090 de dolari!

Noua setare a ajuns la toate modelele emblematice în ultimele zile, iar acum a fost lansată pentru Galaxy Fold. Jurnalul de modificări pentru dispozitivele din Coreea de Sud arată doar această caracteristică, dar aceasta lipsește în celelalte țări. Utilizatorii din alte țări ar trebui să vadă această opțiune în secțiunea Surse necunoscute.

În cele din urmă, Samsung a îmbunătățit calitatea generală a telefonului pliabil de prima generație prin eliminarea unor problemele minore. Cea mai recentă versiune de firmware F907NKOU3HVF2 este disponibilă pentru instalare în Coreea de Sud. În mod sigur va fi lansată și în alte regiuni în următoarele zile.