Smart Widget ajunge pe telefoanele pliabile, debutează pe Galaxy Z Fold 3

256
Smart Widget Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: tizenhelp.com

Samsung a introdus funcția Smart Widget cu dispozitivele din seria Galaxy S22. Cu actualizarea One UI 4.1, a fost lansat pentru majoritatea modelelor emblematice, inclusiv seria Samsung Galaxy S21. Versiunea One UI 4.1 a fost distribuită și pe telefoanele pliabile Galaxy, dar acestea nu au primit Smart Widget. Când a fost întrebat de acest lucru un oficial Samsung a confirmat lansarea în actualizarea din iunie. Acum, Samsung lansează o nouă funcție pe Galaxy Z Fold 3 în cea mai recentă versiune de firmware.

Funcția Smart Widget a fost lansată recent și pentru seria Samsung Galaxy Tab S8. Mai au această funcție, Samsung Galaxy S21 FE, Samsung Galaxy S20 FE, seria Galaxy S10 și seria Galaxy Note 20. Vor mai primi widget-urile inteligente și seria Galaxy S20 și Galaxy Note 10 în scurt timp. În viitorul apropiat tot mai multe dispozitive Samsung Galaxy vor primi noile widget-uri inteligente.

Smart Widget ajunge pe Samsung Galaxy Z Fold 3

Funcția Smart Widget – widget inteligent de pe dispozitiv va combina widget-uri utile într-un singur format pentru a economisi spațiu și pentru a afișa informații sensibile la context. Odată cu acesta, Samsung a adăugat noi setări la funcția „Aplicații din surse necunoscute”. Utilizatorii pot interzice toate aplicațiile terță parte care ar putea fi rău intenționate. Sunetul care vibrează a fost adăugat și în secțiunea Sunete și vibrații.

Funcția Samsung Smart Widget este disponibilă doar pe telefoane și tabletele Samsung cu interfața One UI 4.1. Dispozitivele Galaxy care rulează interfața Samsung One UI 4.0 sau o versiune anterioară nu au Smart Widget.

Cuvântul widget provine din combinația cuvintelor fereastră – gadget / windows – gadget. Un widget este o aplicație software sau o componentă relativ simplă și ușor de utilizat, creată pentru diferite platforme de software.

În cele din urmă această actualizare pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 a îmbunătățit calitatea generală a dispozitivului prin eliminarea erorilor minore. Noul software F926NKSU1CVEE este lansat în prezent în Coreea de Sud, dar va ajunge în curând și în alte țări. Samsung va aduce această funcție și altor telefoane pliabile, inclusiv Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Flip 3, în zilele următoare.