Lucrează Samsung la un smartphone Galaxy Note mai accesibil?

764
Sursa Foto: SamMobile.com

Sunt zvonuri că Samsung va combina gama Galaxy S și Galaxy Note și să înlocuiască seria Note cu Galaxy Fold. Dar dacă, în loc de acest lucru, compania sud-coreeană ar putea în schimb să lucreze la un smartphone Samsung Galaxy Note mai accesibil. Un smartphone care să fie încadrat în categoria medie superioară? Aceasta poate fi o posibilitate conform ultimelor informații.

Samsung dezvoltă un nou smartphone cu numărul de model SM-N770F, conform colegilor noștri de la Sam Mobile. Acest număr de model nu se încadrează în nicio gamă de smartphone-uri produse de gigantul high-tech sud-coreean. Putem spune cu certitudine doar că litera N din numărul modelului este alocată seriei Galaxy Note.

În acest moment, seria Note este singura la care numerele de model încep cu litera N și la toate dispozitivele Note numerele de model încep cu SM-N9xx. Acest lucru ne face să credem că SM-N770F este un smartphone Galaxy Note mai accesibil. Samsung lucrează și la un telefon pliabil mai accesibil pentru anul viitor, acesta are numărul de model SM-F700F.

Sunt șanse să vedem un Samsung Galaxy Note mai ieftin

Actualul Samsung Galaxy Fold, telefonul pliabil al companiei Samsung, are numărul de model SM-F900F. Iar dacă SM-F700F este într-adevăr un Galaxy Fold pliabil mai accesibil, atunci nu vedem niciun motiv pentru care Samsung nu ar putea face ceva similar pentru linia Galaxy Note.

A face mai accesibil un Galaxy Note cu un S Pen ar fi cu siguranță o mișcare bună. Samsung Galaxy Note 10 obișnuit este deja o modalitate excelentă pentru Samsung de a atrage noi clienți care nu utilizează un smartphone Galaxy S. Credem că aducerea experienței Galaxy Note la un preț mai mic ar ajuta în primul rând Samsung prin atragerea mai multor clienți de la alte serii.

Numele Note vine de la posibilitatea acestei serii de a scrie, nota și desena pe ecranul smartphone-ului. Seria Galaxy Note este orientată în principal către un stilou S Pen pentru scriere și calcul și ecrane mai mari. Toate modelele Samsung Galaxy Note sunt livrate cu un stilou S Pen.

Să nu uităm că un Galaxy Note este destul de scump. Este scump și un Galaxy Note 8 (acum ceva mai ieftin) și Galaxy Note 9 iar costul unui flagship Galaxy Note 10+ este destul de mare. Un Samsung Galaxy Note cu un preț mai redus ar fi o opțiune bună pentru fanii Galaxy Note. Sunt mulți fani care doresc o experiența S Pen, dar nu vor să cheltuie 1.000 de euro.

Toate acestea sunt doar speculații și avem nevoie de mai multe detalii pentru a ști ce vrea de fapt Samsung cu acest număr de model SM-N770F. Deocamdată, știm doar că smartphone-ul Samsung purtând acest număr de model va avea o stocare de 128GB. Vom reveni cu informații despre acest Samsung Galaxy Note mai ieftin, sperăm în cel mai scurt timp.