Următoarele smartphone-uri Galaxy A vor sosi pe 10 aprilie

724

Următoarele smartphone-uri Samsung Galaxy vor sosi pe 10 aprilie, sunt telefoane din seria Galaxy A. Samsung a lansat în acest an trei smartphone-uri din gama Galaxy A. Acum urmează Galaxy A40, Galaxy A60 și Galaxy A90. Conform PhoneArena, Samsung tocmai a făcut anunțul oficial privind lansarea acestora.

Samsung a publicat pe site-ul său NewsSmasung anunțul privind prezentarea din 10 aprilie. Cele mai recente dispozitive Galaxy sunt concepute pentru modul în care comunicăm și împărtășim experiențele în era live. Acest lucru înseamnă că viitoarele dispozitive Samsung se vor concentra într-un fel sau altul pe fotografie. Prezentarea va avea loc concomitent în Bangkok, Milano și Sao Paulo.

Data și sloganul oficial sunt însoțite de un scurt videoclip care descrie un skate-boarder și trei dispozitive în formă de smartphone, indicând astfel că cele trei smartphone-uri sunt pe drum. După cum se menționează în paragraful introductiv, Samsung nu va anunța luna viitoare niciun model emblematic. În schimb, evenimentul din aprilie va fi dedicat sosirii a trei smartphone-uri Galaxy A. Mai exact, Galaxy A90, A60 și A40. Detaliem mai jos ce știm momentan despre fiecare dintre acestea.

Samsung Galaxy A90 posibil în jurul a aproximativ 530 €

Detaliile despre Samsung Galaxy A90 sunt destul de puține în acest moment. Potrivit unui zvon recent , Samsung lucrează la un smartphone mid-range cu Snapdragon 855 de la Qualcomm. Este procesorul aflat pe seria Galaxy S10. Există o posibilitate foarte mare ca acesta să fie Galaxy A90.

Având în vedere tendința recentă de a lansa dispozitive cu un afișaj complet, Galaxy A90 este așteptat să adopte un nou sistem de cameră de tip pop-up. Acest lucru va oferi gigantului tech posibilitatea de a elimina gaura din afișaj. Dar, spre deosebire de alte implementări, acest modul pop-ul ar putea să se rotească, eliminând astfel și necesitatea camerelor din spate.

LCD – Liquid Crystal Display este un afișaj care utilizează proprietățile de modulare a luminii ale cristalelor lichide. Cristalele lichide nu emit direct lumina, ci folosesc o iluminare de fundal pentru a produce imagini color sau monocrom. În 1973, Sharp Corporation a introdus afișajele LCD pentru calculatoare.

Afișajul AMOLED aflat pe seria Galaxy S10 va fi cel mai probabil înlocuit cu unul LCD, pe considerente de costuri. În mod similar, o construcție de sticlă este extrem de puțin probabilă. În schimb, Samsung va opta pentru un spate lucios, din plastic. Informațiile despre preț sunt inexistente. Cu toate acestea, dacă dispozitivul se dovedește a fi un smartphone emblematic al seriei Galaxy A un preț de vânzare cu amănuntul în jur de 530 – 550 de euro este foarte probabil.

Samsung Galaxy A60, cu o diagonală a ecranului de 6,7 inch

Smartphone-ul Galaxy A60 ar putea fi unul dintre cele mai mari smartphone-uri Samsung din istoria recentă. Ca și alte modele marca Galaxy A, este de așteptat să adopte un afișaj Infinity-U. De data aceasta, totuși, se pare că va avea o diagonală de 6,7 inch, adică 17 centimetri! Deasupra ecranului, în zona de forma literei U ar trebui, conform informațiilor, să avem o cameră frontală de 32 MP. Aceeași cameră va fi prezentă la spate, însoțită de o cameră ultra-wide de 8 MP și una de adâncime de 5 MP.

Potrivit zvonurilor, Galaxy A60 va avea procesorul Snapdragon 675, asociat cu 6 GB / 8 GB de RAM și o memorie internă de 128 GB. O baterie de 4.500 mAh, Android 9 Pie cu One UI vor fi acolo.

În ceea ce privește costul dispozitivului, Galaxy A60 ar trebui să stea chiar deasupra lui Galaxy A50. Ca urmare, prețul de vânzare cu amănuntul de aproximativ 400 EUR este plauzibil.

Samsung Galaxy A40 probabil cu Exanos 7904

În sfârșit, cel mai mic din această lansare Galaxy A40, se va poziționa între Galaxy A30 și Galaxy A50. Smartphone-ul este de așteptat cu același ecran de 6,4 inch Infinity-U și probabil, finisajul lucios din plastic. În departamentul interne, acest Galaxy A40 nu va fi prea special. De fapt, este de așteptat să vină cu același Exynos 7904 octa-core aflat în Galaxy A30. Cu toate acestea, memoria va diferi puțin, 4 GB de memorie RAM ar trebui să fie asociată cu 64 GB de stocare.

Galaxy A40 poate include și un set decent de camere foto. Mai precis, una de 25 de megapixeli, cel mai probabil se va afla frontal și pe spate. Cea de pe spate va fi cuplată cu una de adâncime de 5 MP și de o cameră de 8 MP cu unghi larg.

O recentă informație a indicat un cost de vânzare de 249 de euro în Europa. Dacă într-adevăr acest lucru este adevărat, este una dintre cele mai bune oferte din gama mijlocie.