Smartphone Samsung 3 în 1, cu trei ecrane extensibile

863
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Samsung Display a brevetat un telefon unic 3 în 1, cu trei ecrane extensibile. Samsung Electronics a patentat numeroase modele futuriste și inovatoare de smartphone-uri. De la un telefon pliabil față-verso, la un telefon bendable și chiar un telefon roll-up. Unul are un design tip clapetă, celălalt se pliază și se deschide ca o tabletă. Acum gigantul tech are, totuși, o altă idee creativă pentru un dispozitiv mobil cum nu ați mai văzut până acum!

Samsung Display, divizia producătoare de afișaje a companiei Samsung, a solicitat un brevet de design în august 2018 la KIPO (Biroul de Proprietate Intelectuală din Coreea). Brevetul a fost aprobat în martie 2019, după care designul special al smartphone-ului a fost efectiv publicat pe 11 iunie 2019.

Telefonul extensibil Samsung este un dispozitiv unic

În documentația care însoțește cererea de brevet sunt incluse 10 schițe ale viitorului smartphone Samsung. Partea inferioară a dispozitivului este complet rotundă. Acest lucru nu numai că oferă telefonului mobil un aspect unic, ci și funcționalități suplimentare. Telefonul inteligent poate fi extins și deschis ca un evantai.

Telefonul smartphone Samsung are trei părți egale de afișare, care sunt stocate unul sub un altul. În afara ecranului principal, puteți desface telefonul astfel încât să aveți la dispoziție alte două părți de afișare egale. Pentru aceasta, o bară metalică este montată în partea de jos, în mijlocul dispozitivului, care ține cele trei părți împreună. Utilizatorul poate muta aceste părți în stânga sau în dreapta, independent una de alta, având la dispoziție trei ecrane. Este un design ingenios foarte special, carcasa, de asemenea, pare a fi remarcabil de subțire.

KIPO – Korean Intellectual Property Office. KIPO este partenerul WIPO – Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale, pentru Asia. KIPO a fost fondat în 1949 și este Biroul de Proprietate Intelectuală din Coreea de Sud. Are sediul în orașul Daejeon Metropolitan City, Coreea de Sud.

Design inedit în gamele de telefoane Samsung

Utilitatea practică a acestei invenții rămâne neclară deocamdată. Cu toate acestea, este, desigur, un dispozitiv unic în felul său. Acesta va fi, fără îndoială, menit să să ruleze mai multe aplicații în același timp, oferind, de asemenea, o valoare adăugată pentru aplicațiile de jocuri. Deoarece brevetul a fost solicitat de Samsung Display, nu se pot trage concluzii cu privire la un design ulterior. De exemplu, nu sunt vizibile butoane sau camere iar spatele este complet neted.

În cazul în care Samsung Electronics intenționează să dezvolte în continuare acest design, atunci compania va furniza mai multe date despre acest smartphone unic de 3 în 1. Ar trebui să aflăm ce componente interne are, cum ar fi o camere foto, scaner de amprente etc. Nu am mai întâlnit niciodată un astfel de design de la Samsung. Este cu totul altceva față de un Galaxy Fold, seria Galaxy Note sau Galaxy S.

SURSĂLetsgoDigital