Smartphone-uri Samsung care ar putea primi Android Oreo în iulie

2239
Mai multe smartphone-uri Samsung ar putea primi sistemul de operare Android 8.0 Oreo în luna iulie. Samsung a început deja lansarea lui Android 8.0 Oreo pentru câteva dintre telefoanele sale smartphone, dar există încă numeroase telefoane care încă nu au primit acest sistem de operare. Majoritatea smartphone-urilor Samsung care nu au primit update-uri Android Oreo aparțin clasei de mijloc și acesta este motivul pentru care compania sud-coreeană a decis să lase la urmă această gamă. Samsung Turcia, unul dintre puținele site-uri care sunt sub tutela Samsung, de unde provin mai multe informații despre viitoarele actualizări cu Android, tocmai a publicat o lista de smartphone-uri care vor primi Android 8.0 Oreo. Pe lângă Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, care au primit actualizarea la începutul acestei luni, există o grămadă de alte telefoane Samsung care ar trebui să primească celebrul biscuite, luna viitoare. Samsung Galaxy A3 2017, Samsung Galaxy A5 2017 și Galaxy A7 2017 ar trebui să primească actualizări Android Oreo începând cu 6 iulie, afirmă Samsung Turcia. În România a început actualizarea cu Oreo pentru A5 și A7 (2017). Apoi, se spune că Galaxy J3 (SM-J330F), Galaxy J5 Pro și Galaxy J7 Pro primesc aceeași actualizare începând cu 13 iulie. De asemenea, merită menționat faptul că pe alte piețe, Galaxy J5 Pro și Galaxy J7 Pro sunt de fapt vândute ca Samsung Galaxy J5 2017 și Galaxy J7 2017. Deși aceste informații se referă în general la piața din Turcia, odată ce aceste actualizări se vor lansa într-o țară, acestea se vor extinde lent în mai multe teritorii în următoarele săptămâni. Noi suntem aproape de Turcia și avem speranțe că actualizarea va ajunge și în România pe aceste telefoane.

Turcia este o țară întinsă pe două continente. 97% din suprafața țării se află în Asia de Sud-Vest (peninsula Anatolia) și 3% în Europa (peninsula Balcanică). Rahatul turcesc (rahat lokum) e unul dintre cele mai vechi dulciuri din toate timpurile. Napoleon, Winston Churchill și Picasso au fost printre marii amatorii ai acestui desert.

Sistemul de operare Android 8.0 Oreo este încă testat pe unele dispozitive și având în vedere incertitudinile care sunt uneori cu datele de lansare a actualizărilor de software, nu putem decât să sperăm că lansarea planificată va veni conform planului.
VIATheAndroidSoul
SURSĂPhoneArena