Un smartphone Samsung cu patru camere la spate, posibil în acest an

785

Samsung lucrează la un nou smartphone Android care este echipat cu un sistem cu patru camere foto pe spate, planificat să fie lansat în cursul acestui an. Informația provine de la cunoscutul Ice Universe, preluată de acesta de la sursele sale din China.

Această sursă, care este apropiată unor furnizori de componente pentru compania Samsung, a făcut în mod special precizarea că telefonul în cauză nu este Samsung Galaxy S10 sau smartphone-ul pliabil Galaxy X / F. Tot de acolo aflăm că acest smartphone va fi comercializat în acest an.

Prezența a patru camere pe partea din spate ar sugera că dispozitivul menționat este o ofertă high-end, cu un preț premium. Un astfel de modul de camere foto ar putea ridica probabil costurile de producție într-un grad semnificativ. Prezența acestei dotări foto nu este o opțiune pe care să o vedem pe telefoanele mid-range de la Samsung.

Pe baza acestei ipoteze, Ice Universe se referea cel mai probabil la modelul W2019. Acesta este singurul smartphone rămas neanunțat pe care compania sud-coreeană este de așteptat să îl lanseze în acest an. Informații despre un telefon cu clapetă planificat de Samsung să fie lansat în acest an au fost mai multe. Telefoanele Flip de la Samsung au fost cu specificații foarte bune, apropiate de cele din Galaxy S8 și Galaxy Note 8. Începând cu anul 2012, telefoanele Samsung Flip au debutat în noiembrie, cu excepția lui W2018 de anul trecut, care a debutat pe 1 decembrie.

Primul telefon mobil cu clapetă / flip a fost Motorola StarTAC. A fost lansat pe 3 ianuarie 1996. În 2005, PC World a pus StarTAC la locul 6 în cele mai mari 50 de gadget-uri din ultimii 50 de ani. Au fost vândute aproximativ 60 de milioane de StarTAC-uri.

Succesorul lui W2018 ar putea să fie exclusiv pentru piața din China. Samsung W2018 de anul trecut a debutat camera cu diafragmă variabilă, implementată apoi în Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Nu știm în acest moment dacă modelul W2019 cu patru camere foto la spate, ar putea transmite acest sistem mai departe viitoarei serii Galaxy S10. Mai degrabă este posibil să vedem acest modul foto cu patru camere pe alte viitoare telefoane premium de la Samsung care urma să fie lansat anul viitor.

Sistemele foto cu trei camere și mai multe camere se așteaptă să fie următoarea tendință majoră în industria smartphone-urilor. Pe lângă faptul că permit producătorilor să furnizeze experiențe de fotografiere mai bune, fără a face telefoane mai groase, astfel de sisteme sunt, de asemenea, împinse puternic de producătorii de componente amenințați în ultimul timp de reducerea și stagnarea vânzărilor de smartphone-uri la nivel mondial.

Prin popularizarea setărilor pentru trei și patru camere, producătorii de senzori și lentile pot continua să-și dezvolte afacerile, chiar dacă consumatorii cumpără anual mai puține telefoane. Cel puțin un membru al seriei Samsung Galaxy S10, serie care va fi lansată la începutul anului 2019, ar trebui să dețină și o configurare cu trei camere la spate, potrivit celor mai recente informații.

SURSĂAndroidHeadlines