Brevet pentru un smartphone Samsung pliabil cu două afișaje separate

754

Samsung va lansa primul său smartphone peste o săptămână dar foarte exact nu știm ce este și ce poate acesta. După ce am văzut reclama cu video-ul în care se face referire la telefonul pliabil Samsung, am revizuit ce știm despre acesta. Și, se pare că prea multe lucruri concrete nu prea știm! Videoclipul pare să indice un fel de smartphone pe ambele părți. Aceasta ar însemna că afișajul este în exterior.

Acum, un brevet recent publicat, ne oferă mai multe informații despre ce fel de smartphone-uri pliabile are Samsung în lucru. Brevetul de design prezintă un smartphone pliabil Samsung cu două afișaje, separate de margini. Va fi acest telefon pliabil prezentat anul acesta? Va fi viitorul urmaș a lui Galaxy Fold? Deocamdată sunt întrebări fără răspuns. Ce este sigur, gigantul tech are în vedere dezvoltarea în continuare a smartphone-ului pliabil.

Design smartphone Samsung pliabil cu două camere la spate

La 12 februarie 2019, USPTO (Oficiul pentru Brevete și Mărci din SUA) a publicat un nou brevet de la Samsung Electronics. Brevetul de design intitulat „Dispozitiv electronic” prezintă un smartphone pliabil care conține două părți separate de afișare.

Dispozitivul are un design modern, cu margini foarte înguste ale ecranului și un afișaj în exterior. Acest tip de design face ca smartphone-ul să arate deosebit de elegant când este îndoit. În forma cea mai compactă, aveți la dispoziție un smartphone destul de subțire și de o formă alungită.

USPTO are sediul central în Alexandria, Virginia. United States Patent and Trademark Office avea la 30 septembrie 2018, 12.579 de angajați. Examinatorii de brevete constituie majoritatea angajaților la USPTO. Ei sunt licențiați în diferite discipline științifice. La 19 iunie 2018, USPTO a emis patentul cu numărul 10.000.000.

Dacă doriți, puteți să pliați dispozitivul astfel încât afișajul să fie în interior. În acest fel ecranul rămâne protejat împotriva zgârieturilor și a loviturilor. De asemenea, puteți plia telefonul astfel încât să aveți la dispoziție un singur afișaj, cu același format ca cel al unui smartphone actual.

Fața pare să ofere un spațiu pentru o singură cameră foto. Pe partea din spate se află o cameră dublă poziționată vertical, una sub alta. În plus, smartphone-ul pliabil Samsung, pe partea de jos, are o conexiune de 3,5 mm.

Va arăta așa oare pliabilul Galaxy Fold pe care îl vom vedea la 20 februarie 2019? Vom avea răbdare încă o săptămână. Dar, având în vedere prezentarea din clip-ul publicitar, nu ar fi o surpriză dacă Samsung va lansa un smartphone cu două părți de afișare, în loc de un ecran flexibil.

SURSĂLetsgoDigital