SmartThings, centrul ecosistemului Samsung, ce poate face pentru tine?

800
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung SmartThings, centrul ecosistemului inteligent al casei, este un mod simplu și ușor de utilizat de a vă conecta dispozitivele inteligente și de a le face să funcționeze fără probleme. Prin smartphone-urile Samsung și alt dispozitive compatibile, puteți conecta toată familia la SmartThings folosind un hub și aplicația SmartThings. Există o multitudine de moduri prin care vă puteți conecta atât direct, cât și prin cloud, folosind smartphone-ul dvs. Galaxy, Samsung Smart TV și chiar frigiderul Family Hub.

Samsung lucrează întotdeauna pentru a găsi modalități de a vă face casa inteligentă și mai personalizată. Va fi totul automatizat și ajustat în mod optim pentru modul în care vă trăiți viața. Viziunea Samsung de Internet of Things (IoT) pentru SmartThings este de a crea o platformă deschisă, inteligentă și globală. Aceasta vă îmbunătăți modul în care vă gestionați viața. Samsung lucrează în permanență pentru a extinde instrumentele și capacitățile SmartThings, astfel încât, împreună cu o comunitate globală de dezvoltatori, poate extinde capabilitățile IoT pentru casa dvs. inteligentă – și nu numai.

Casa ta inteligentă va lucra pentru tine prin SamstThings

Pentru a vă îmbunătăți experiența SmartThings, la SDC 2018 Samsung a introdus Works With SmartThings (WWST). Aceasta vă poate oferi o experiență de viață mai bine conectată pe mai multe dispozitive. La SDC 2019 compania sud-coreeană a introdus Rules API (Application Programming Interface). Sunt noi reguli pentru a aduce întreaga putere a SmartThings dezvoltatorilor, făcând procesul de automatizare a dispozitivelor mult mai ușor pentru ca utilizatori să se bucure de cea mai perfectă experiență inteligentă pentru acasă. Rules API face experiențele smart home mai intuitive, pentru a reflecta rutinele zilnice individuale într-o gamă largă de dispozitive SmartThings.

Configurarea casei tale inteligente cu SmartThings și bucuria oferită de toate facilitățile pe care Samsung și dispozitivele partenere este ofere este incredibilă. Creează pur și simplu un profil SmartThings după descărcarea aplicației, apoi permiteți aplicației să conecteze automat toate dispozitivele acceptate și configurați automatizarea personalizată pentru rutinele dvs. zilnice.

SmartThings conectează între ele dispozitivele inteligente Samsung pentru a funcționa împreună, făcându-vă casa mai inteligentă. SmartThings funcționează cu un număr din ce în ce mai mare de dispozitive Samsung, inclusiv de telefoane, televizoare și frigidere inteligente.

Portofoliul de dispozitive care vă pot ajuta să vă controlați casa inteligentă este în continuă creștere. Smartphone-urile Samsung sunt în prim plan dar și frigiderul Family Hub, printre altele. Mulțumită programului Works As aSmartThings Hub (WASH) care vă permite să integrați un număr tot mai mare de dispozitive în ecosistemul Samsung SmartThings, casa inteligentă poate face mai mult pentru tine ca niciodată. Astăzi, SmartThings reunește peste 5.000 de produse de casă inteligente diferite. Aceste produse sunt de la peste 100 de parteneri diferiți pentru peste 45 de milioane de utilizatori activi lunar.

Securitatea este esențială pentru SmartThings

Samsung a înțeles că atunci când îți administrezi gospodăria sau casa, securitatea este întotdeauna esențială. Pentru acest motiv Samsung a introdus o nouă gamă de produse și servicii inteligente pentru casă. Printre acestea se află SmartThings Cam, SmartThings Vision, SmartThings Video și SmartThings Home Monitor. Toate acestea pentru a oferi date despre casă în timp real și monitorizare prin aplicația SmartThings pentru control 24/7.

Gigantul tech lucrează constant și pentru a aduce mai multă putere la îndemâna utilizatorilor SmartThings prin colaborarea cu partenerii și dezvoltatorii. La SDC de anul trecut, a introdus o suită de instrumente pentru reproiectarea SmartThings Developer Workplace. La Samsung Developer Conference 2019, Samsung a dus și mai multe instrumente SmartThings dezvoltatorilor, cum ar fi API-ul Rules. Cu API dezvoltatorii sunt capabili să creeze și să gestioneze automatizări complexe în cadrul SmartThings Cloud. Acest lucru înseamnă că numărul de servicii și produse disponibile cu automatizare încorporată în funcțiile lor este setat să se extindă.

Automatizarea cu SmartThings nu numai că vă permite să controlați dispozitive individuale, ci și să creați o varietate de secvențe inteligente personalizate pentru acasă care vor automatiza procesele complicate pentru dvs. Samsung va lansa programul SDK Beta SmartThings Device la începutul anului 2020, conform News Samsung. Prin acest program Samsung permite mai multor producători terți să creeze dispozitive compatibile cu SmartThings.