SmartThings Find are peste 100 de milioane de dispozitive înregistrate

324
SmartThings Find are 100 de milioane de dispozitive inregistrate
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a declarat că serviciul său SmartThings Find, lansat în octombrie 2020, continuă să crească rapid. Deja serviciul are acum peste 100 de milioane de dispositive de găsire înregistrate. Alimentat de SmartThings, tehnologia de vârf care permite viața conectată, aproximativ 230.000 de dispozitive sunt localizate acum prin această caracteristică în fiecare zi.

Suntem incredibil de mândri de cât de repede a crescut acest serviciu Samsung în mai puțin de un an. Acesta ajută oamenii din întreaga lume să găsească sute de mii de dispozitive în fiecare zi”. A declarat TM Roh, președinte și șef Samsung Mobile la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „SmartThings Find este un exemplu al modului în care Samsung creează noi experiențe care ajută viața să fie mai puțin stresantă”.

Peste 100 de milioane de dispozitive SmartThings Find înregistrate

Serviciul SmartThings Find permite utilizatorilor să identifice smartphone-urile Galaxy înregistrate, ceasurile inteligente, căștile și chiar S Pen Pro, precum și obiectele personale – cum ar fi cheile sau portofelele – care au atașat un dispozitiv Galaxy SmartTag sau SmartTag+. SmartThings Find folosește tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) și tehnologia ultra-largă (UWB) pentru a localiza dispozitivele pierdute. Chiar dacă dispozitivul este offline, alți utilizatori Galaxy pot opta pentru activarea smartphone-ului sau tabletei Galaxy pentru a ajuta la găsirea dispozitivelor pierdute în apropiere.

Bluetooth Low Energy – Bluetooth cu consum redus sau Bluetooth cu energie redusă. Este o tehnologie fără fir bazată pe Bluetooth care facilitează conexiunile pe distanțe mici, de 5 – 10 m. A fost creată de Nokia în 2006.

Serviciul Samsung continuă să evolueze odată cu adăugarea noului serviciu SmartThings Find Members. Acesta permite utilizatorilor să invite prietenii și familia să devină membri ai contului lor SmartThings. În acest fel și ei își pot găsi și gestiona dispozitivele. Utilizatorii pot invita până la 19 alte persoane să devină membri și să localizeze până la 200 de dispozitive simultan. Odată ce cineva a acceptat invitația dvs. la SmartThings Find Members, puteți opta pentru ca aceștia să poată vizualiza dispozitivele și locațiile selectate pentru anumite dispozitive, cu acordul dvs.

SmartThings Find Members este foarte de util pentru familii, în primul rând. Serviciul ține pasul cu animalele de companie sau evidența cheilor mașinii – chiar dacă utilizatorii nu au telefonul cu ei.