Noul smartwatch Galaxy în trei culori și o versiune din oțel inoxidabil

662
Sursa Foto: SamMobile.com

În urmă cu mai puțin de o lună am auzit pentru prima dată că Samsung lucrează la un nou smartwatch Galaxy. Lipsa altor scurgeri de informații de atunci înseamnă că sunt șanse mici ca acest nou smartwatch Samsung să se lanseze în viitorul apropiat. Probabil își va face o apariție oficială alături de Galaxy Note 20 în a doua jumătate a anului 2020. Până atunci cu siguranță vom obține o mulțime de detalii despre acest ceas inteligent, așa cum se întâmplă cu toate dispozitivele mobile pe care Samsung le lansează.

Săptămâna trecută, am dezvăluit că următorul smartwatch Samsung Galaxy va veni cu 8GB de stocare. Ca o remarcă, este dublu față de cantitatea de stocare oferită acum de smartwatch-urile Samsung. Cu această cantitate suplimentară de memorie utilizatorii vor stoca mai multă muzică și vor avea la dispoziție mai multe aplicații. A fost un lucru cerut de fani și Samsung a rezolvat problema.

Auriu, argintiu și negru vor fi culorile noului ceas inteligent Samsung Galaxy

Referitor la viitorul smartwatch, acum avem mai multe detalii. Acest nou ceas va avea o variantă din oțel inoxidabil, la fel ca Galaxy Watch Active 2. Și, la fel ca Watch Active 2, noul ceas inteligent Samsung Galaxy va veni în trei culori: negru, argintiu și auriu. Se pare că varianta din oțel inoxidabil se dezvoltă doar în argintiu și auriu, deși acest lucru s-ar putea schimba pe parcurs.

Din păcate, dacă ați sperat că vom confirma sau infirma dacă următorul smartwatch Samsung va avea sau nu o ramă rotativă fizică, momentan nu știm nimic. Probabil că misterul nu va fi rezolvat până când primele imagini ale ceasului nu vor apărea online. Și având în vedere că acest lucru se întâmplă de obicei mult mai aproape de lansarea oficială a produsului, este posibil să aflăm doar atunci dacă Samsung dezvoltă un Galaxy Watch 2 sau un Galaxy Watch Active 3.

Smartwatch – ceas inteligent, este un ceas de mână electronic cu funcții avansate și caracteristicile unui telefon inteligent. Primele smartwatch-uri au apărut pe parcursul anului 2012. Conform firmei de cercetare IDC, peste 30% din produsele portabile sunt ceasuri inteligente.

Totuși, detalii precum dimensiunile ecranului și capacitatea bateriei vor fi dezvăluite mult mai devreme. Știm că ceasul va fi realizat în două dimensiuni (fiecare cu variante Wi-Fi și LTE), iar capacitatea bateriei pentru cel mai mic se zice că este de 330 mAh. Este o capacitate mult mai mare decât bateria de 247mAh de pe Galaxy Watch Active 2, varianta de 40mm. De fapt, bateriile mai mari par să fie tema în acest an pentru Samsung și în materie de smartphone-uri. Și viitoarea serie Galaxy S20 este setată să primească baterii mai mari decât gama Galaxy S10.