Galaxy Watch Active 2 poate acum să vă ia tensiunea arterială

2534
Sursa Foto: iotgadgets.com

Aplicația My BP Lab 2.0 a fost actualizată și acceptă smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch Active 2. Acest lucru permite smartwatch-ului să vă măsoare tensiunea arterială. Aplicația nu numai că măsoară tensiunea arterială, dar și analizează și cuantifică modul în care stresul și experiențele zilnice te afectează pe parcursul zilei.

Pentru a măsura eficient tensiunea arterială folosind Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2, va trebui să faceți o citire inițială a tensiunii arteriale „de bază”. În mod ideal, utilizați un dispozitiv precum un aparat de măsurare a tensiunii arteriale pe  braț. Este foarte important ca tensiunea de referință să fie măsurată cu un tensiometru profesional sau de un medic.

Cu Galaxy Watch Active 2 și Galaxy S9 / S9+ puteți măsura tensiune arterială

După ce ați calibrat aplicația pentru smartphone My Lab 2.0, tot ce trebuie să faceți este să lansați aplicația My BP Lab pe Samsung Galaxy Watch Active 2 sau alt dispozitiv. Acum acestea dispozitive vă pot lua tensiunea arterială.

Dispozitivele Samsung acceptate pentru tensiunea arterială sunt smartphone-urile Samsung Galaxy S9 / Galaxy S9+ / Galaxy S10 și Galaxy S10+ / Galaxy Note 9. Seria Galaxy Note 10 nu poate măsura tensiunea arterială, deoarece nu are senzor optic încorporat. Pentru dispozitive purtabile, avem  smartwatch-urile Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2.

UCSFUniversity of California, San Francisco. UCSF a fost fondată în 1873. Este un lider mondial în domeniul științelor biomedicale. Printre membrii UCSF se numără 6 câștigători ai Premiului Nobel, 53 de membri ai Academiei Naționale de Științe și 100 de membri ai Academiei Naționale de Medicină.

Utilizând aplicația, vă alăturați studiului UCSF pentru a verifica dacă stresul vă afectează tensiunea arterială. Studiul UCSF prin My BP Lab utilizează datele senzorilor de pe dispozitiv. Aceasta înseamnă că se înregistrează cum stresul și experiențele zilnice îți afectează sănătatea – de exemplu, tensiunea arterială.

Timp de trei săptămâni, veți completa check-in-urile zilnice în aplicația My Bp Lab – pe smartphone sau pe smartwatch. Veți măsura stresul și experiențele emoționale pe care le-ați avut de-a lungul zilei. Va trebui să dați și răspunsuri privind starea fizică avută la aceste emoții / evenimente. În acest fel se poate urmări cum se schimbă ritmul cardiac și tensiunea arterială de la aceste situații.

Versiunea 2.0 My BP Lab a aplicației are teste cognitive, conform IotGadgets. Aceasta pentru a vedea dacă evenimentele de-a lungul zilei îți pot influența capacitatea cognitivă. Dacă începeți să vă simțiți prea stresați sau copleșiți – puteți utiliza antrenamentul pentru managementul stresului pe care îl oferă My BP Lab.