Samsung adoptă soluții audio Harman pentru Galaxy S din 2018

1722

„Dacă vrem să adoptăm tehnologia audio Harman high-end pentru telefoanele din seria Galaxy S, primul model ar putea veni abia în 2018.” a declarat Park Jong-Hwan, prim-vicepreședinte și șef al diviziei de piese auto Samsung, într-o conferință de presă care a avut loc la Seul, Corea de sud.

Reprezentanții gigantului tech coreean au susținut o conferință de presă la Seul privind achiziția recentă din SUA, a firmei Harman, care are ca obiect de activitate, printre altele, soluții audio pentru mașini. 8 miliarde $, a costat această afacere, care este cea mai mare achiziție făcută vreodată de Samsung.

Directorii Samsung au reiterat faptul că, societatea Samsung nu are nici o intenție de a construi masini pe cont propriu.

Samsung este mai interesată de poziția de lider de piață în soluțiile de autoturisme conectate, într-o eră a internetului obiectelor în care se conectează toate mașinile de la automobile la aparate, prin intermediul internetului.

„Am vizitat mai multi clienti auto-cheie la nivel global, inclusiv Hyundai. Reacția a fost foarte pozitivă „, a spus CEO-ul Harman International Dinesh Paliwal.

Harman nu va deveni parte a sistemului de aprovizionare al gigantului tech coreean, Dinesh Paliwal  declarând că societatea va rămâne independentă chiar și după achiziție.

Cu contracte de furnizare pentru numeroși producători de automobile, printre care Mercedes-Benz, General Motors și Hyundai Motor, este de așteptat ca Samsung să devină un jucator puternic în industria auto.

VIATheInvestor.co.kr